Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xbox Game Pass Zamlanıyor! Yeni Fiyatlar Nasıl Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Game Pass fiyatları değişiyor. Ne yazık ki oyun dünyasının son kalelerden biri olan Xbox cephesinde de zam kararı gündeme geldi.

Fakat bu kez durum sadece ülkemizdeki döviz kuruyla alakalı değil. Zira The Verge tarafından paylaşılan bilgilere bakacak olursak servis, ABD, Şili, Brezilya ve Kolombiya dışında birçok ülkede zamlanacak. Tabii ki bizi ilgilendiren kısım Türkiye’de fiyatların nasıl değişeceği kısmı.

Xbox Game Pass Türkiye Fiyatları Nasıl Değişecek?

Sağlam kaynaklardan gelen bu bilgiler doğruysa zamlar, Temmuz ayı itibariyle geçerli olacak. 6 Temmuz’dan sonra üye olmak isteyenler, servisin yeni fiyatlarıyla karşı karşıya kalacaklar.

Mevcut olan abonelere ise fiyat artışları hemen yansıtılmayacak. Mevcut aboneler için artış, Ağustos ayından itibaren geçerli olacak.

Xbox Game Pass

Tabii ki asıl mesela fiyatların nasıl değişeceği. Bunun için de hemen aşağı detaylı bir tablo ekliyorum.

Abonelik PaketiZamlı FiyatEski Fiyat
Game Pass PC29.99 TL29.99 TL
Game Pass konsol79.99 TL29.99 TL
Game Pass Ultimate120.99 TL44.99 TL

Xbox Game Pass fiyatları bu şekilde değişecek. Görüldüğü üzere sadece PC paketinde fiyat farkı olmayacak. Diğer paketler için ise çok ciddi bir zam gözüküyor. PC paketi bu zamlara karşı ne kadar süre zamsız dayanabilecek o da ayrı bir soru. Tabii ki henüz fiyat değişikliklerinin resmi olarak onaylanmadığını da hatırlatalım.

Yakın zamanda bu konuda da açıklamalar gelecektir. Söylenen tarih doğruysa ve Temmuz ayının başında böyle bir değişim yaşanacaksa, o zaman çok kısa süre içerisinde de resmi duyuruyu görmeyi bekleyebiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler