Perşembe, Nisan 25, 2024

Xiaomi Band 7 Pro Yolda! Farkları Neler Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geç oldu falan ama sonunda Xiaomi, Band 7 akıllı bileklik modelini tanıttı. Henüz birkaç gün kadar öncesinde duyurusunu paylaştığımız yeni akıllı bileklik için şu sıralar b ir sürpriz daha ortaya çıktı. Bu kez Xiaomi Band 7 Pro modelinin yolda olduğu söyleniyor.

İddialarda yer alan bilgilere göre yeni akıllı bileklik modeli, temel seriye göre de önemli bazı farklar ile beraber gelecek.

Xiaomi Band 7 Pro Neler Sunacak?

Yeni sızıntılara göre bilekliğin Pro modelinde temel modelden farklı olarak gelişmiş bir GPS modülünün yer aldığını göreceğiz.

GPS modülünün yanında bilekliğin boyut olarak da daha büyük bir boyut sunacağı söylenmekte.

Kaçırmayın: Temel Band 7 Model için Sunulan Özellikler Neler?

Fakat net olarak boyutları ne kadar değişecek bu konuda bir bilgi yok. Bu konuda pil kapasitesinden bir çıkarım yapmak mümkün.

Xiaomi Band 7 Pro

Yeni modelde 250 mAh değerinde bir pil yer alacağı söyleniyor. Haliyle pil için de daha fazla alan ayrılacak olması, bilekliğin daha büyük boyutlarda olacağına işaret ediyor.

Mevcut modelde 180 mAh değerinde pil olduğunu düşünecek olursak, bu fark ciddi boyutlarda diyebiliyoruz.

Artık bu fark bilekliğin boyutuna tam olarak nasıl yansıyacak bunu da tanıtım sonrası göreceğiz. Xiaomi Band 7 Pro tanıtımı için de çok beklemeyeceğimizi belirtelim. Aynı sızıntıda yer alan bilgilere göre bileklik, Haziran ayı içerisinde düzenlenecek olan etkinlikle beraber karşımıza çıkacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler