Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi Mi 9X Modeli Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz ay amiral gemisi modeli olan Mi 9’u tanıtmıştı. Bugün ise şirketin orta segmente hitap edecek yeni modeli Mi 9X ortaya çıktı.

Xiaomi Mi 9X Teknik Özellikleri

Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu, 6.4 inç büyüklüğünde  FULL HD+ AMOLED bir ekrana sahip su damlası adı verilen bir çentik ile beraber gelecek. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 675 yonga setinden alacak olan cihaza, 6GB LPDDR4x RAM ve 128GB dahili depolam alanı eşlik edecek.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu MIUI 10 arayüzü ile beraber çıkacak olan Xiaomi Mi 9X, 18W hızlı şarj destekli 3300mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek.

Arka tarafında 48 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera, 12 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı bir kamera ve muhtemelen 8 megapiksel çözünürlüğünde telefoto sensöre sahip üçlü kameranın yer alacağı cihazın ön tarafında ise 32 megapiksel çözünürlüğünde su damlası adı verilen çentiğin içinde yer alan bir adet selfie kamerası bulunacak.

mi9x weibo

Xiaomi’nin bu yeni akıllı telefonunun Nisan ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Fiyat etiketine gelecek olursak büyük ihtimalle 250 dolar gibi bir fiyat etiketi ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler