Perşembe, Nisan 18, 2024

Xiaomi Mi Band 4 Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni nesil akıllı bilekliği Mi Band 4, bugün Çin’de düzenlenmiş olan bir etkinlik ile beraber tanıtıldı.

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği Mi Band 4, 240 x 120 piksel çözünürlük sunan 0.95 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekran ile beraber geliyor. 4 Mayıs 2018 tarihinde piyasaya sürülen Mi Band 3 modeline göre %39.9 oranında bir ekran büyümesi olduğunu söyleyebiliriz.

Mi Band 4 135mAh kapasiteli bataryası ile 20 günlük bir batarya ömrü sunacakken, 125mAh kapasiteli ve NFC desteğine sahip olan versiyonsa tek bir şarj ile 15 güne kadar kullanım imkanı sunacak.

Xiaomi Mi Band 4 4

Ayrıca 50 metreye kadar su geçirmez olan Xiaomi Mi Band 4, Freestyle, Backstroke, Butterfly stroke ve Medley gibi farklı yüzme stillerini akıllıca tanımak için yükseltilmiş 6 eksenli yüksek hassasiyetli bir sensörü kullanıyor.

16 Haziran itibariyle Çin’de satışa başlayacak olan akıllı bilekliğin standart versiyonu 24.5 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacakken, NFC özelliğine sahip olan Mi Band 4 versiyonu ise 33 dolar fiyat etiketi ile beraber raflarda yerini alacak.

Ülkemizde de satışta olan Mi Band 3 modelini düşündüğümüzde Mi Band 4’ünde yakın bir zamanda Türkiye piyasayasında olacağını söyleyebiliriz. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler