Perşembe, Nisan 18, 2024

Xiaomi Mi Band 4 için Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, akıllı bileklik konusunda belli bir kitle oluşturmayı başardı. Markanın Xiaomi Mi Band serisi, hem satış rakamlarında isteneni verdi hem de markanın bu alanda söz sahibi olmasını sağladı.

Söz konusu akıllı bilekler istenen başarıyı gösterince, serinin devam etmesine karar verildi. Bu noktada merakla beklenen Xiaomi Mi Band 4 modeli için de detaylar gelmeye başladı.

Yeni akıllı bileklik modelinin ne zaman tanıtılacağı bir türlü ortaya çıkmamıştı. Şimdi ise Xiaomi Mi Band 4 modelinin afiş görselleri paylaşıldı ve yeni bileklik modelinin ne zaman tanıtılacağı ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Band 4 Ne Zaman Geliyor?

Paylaşılan bilgilere baktığımız zaman yeni modelin 11 Haziran tarihinde tanıtılacağı ve aynı gün piyasaya sürüleceği görülüyor. İlk olarak sadece Çin’de satışa çıkacak olan Mi Band 4, kısa süre sonra tüm dünya genelinde satışa açılmış olacak.

Xiaomi Mi Band 4

Saatin özelliklerinin neler olacağı konusunda ise çok fazla detay paylaşımı yok. Sadece bu modelde 0.78 inçlik bir ekran kullanılması ve Bluetooth 5.0 desteğine sahip bir bileklik modelinin sunulması beklentisi var. Ayrıca batarya kısmında da 135 mAh değerine çıkan bir akıllı bileklik görme şansımız olacak. Fiyat konusunda ise henüz açıklanmış bir detay yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler