Cumartesi, Nisan 27, 2024

Xiaomi Mi Band 9 için İlk Detaylar Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı bileklik denildiği zaman Mi serisi bilekliklerin ayrı bir yeri olduğunu söylemek lazım. Xiaomi tarafından uzun yıllardır uygun fiyatla satışa sunulan seri, bu alanda adeta kendi adıyla markalaştı desek yeridir. En son Mi 8 modelini gördüğümüz akıllı bileklikler için şimdi ise Xiaomi Mi Band 9 modeli gündemde. Serinin yenilenmiş versiyonu olarak gelecek olan yeni akıllı bileklik için ilk doğrulama da geldi.

Xiaomi Mi Band 9 Neler Sunacak?

Tasarım ve genel yapı itibariyle yine mevcut olan serinin ruhunu devam ettirecek olan Xiaomi bilekliğin ekran kısmında bir yenilik sunmasını bekliyoruz. Mevcut olan son modelde 1.6 inçlik bir ekran karşımıza çıkmıştı. Bu kez iddia ekranın biraz daha büyüyeceği ve 1.7 inç seviyelerine kadar çıkacağı yönünde.

Bunun dışında yine detaylı spor takibi özelliği, detaylı uyku takibi ve kalp ritim ölçer gibi artık standart olan özellikleri göreceğiz.

Bu sene de iki ayrı model çıkacak. Bunlardan biri M2345B1 adıyla gelecek standart versiyon olacak. Bir diğeri ise M2346B1 koduyla gelecek olan NFC özel model olacak.

Xiaomi Mi Band 9

Her iki modelin de ülkemizde satışa çıkmasını bekliyoruz. Xiaomi Mi Band 9 için yeni detayların ne zaman geleceği ve tanıtım ne zaman yapılacağı ise net değil. İlk onayı alınan ve model numarası ortaya çıkan akıllı bilekliklerin bu yıl içerisinde satışa da sunulmasını bekliyoruz.

En son Mi Band 8 modelinin 26 Ekim 2023 tarihinde sunulduğunu görmüştük. Muhtemelen yine yaz aylarının sonuna doğru tanıtım yapılacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler