Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi Mix Fold 3 Tasarımı Net Olarak Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Katlanabilir akıllı telefonlar konusunda en iddialı markalardan biri olma yolunda ilerleyen Xiaomi, bu kez Mi Fold 3 ile gündemde. En iddialı katlanabilir akıllı telefonlardan biri olması beklenen Xiaomi Mix Fold 3, kanlı canlı görüntülendi.

Görselleri değerlendirecek olursak bu kez akıllı telefon çok daha farklı bir tasarım yapısı ile gelecek diyebiliyoruz.

Xiaomi Mix Fold 3 Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonun hemen arka kısmında 4 adet kameranın bulunacağı gözüküyor. Burada kameraların yerleşimi de kare şeklinde yapılacak. Daha önce gelen sızıntıları da değerlendirecek olursak kameraların Sony IMX800 sensör olduğunu söyleyebiliriz.

Yan kısımda yine Leica yazısının da yer aldığını gördüğümüz akıllı telefonun, genel anlamda daha geniş bir kamera alanı olacak diyebiliyoruz.

Xiaomi Mix Fold 3

Tabii ki sızıntılar sadece telefonun kamera tasarımına ilişkin değil. Teknik özellikler açısından da sızıntılar var. Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden güç alacağı söylenen model, 6.5 inçlik FullHD Plus dış ekran ve 8.2 inç FullHD Plus ana ekran olarak farklı ekran boyutları sunacak.

Ekranların yine OLED panel olarak geldiğini göreceğiz. Yeni akıllı telefon için çok bir zaman kalmadı. Muhtemelen yeni model yılbaşından hemen önce tanıtılacak. Yine de resmi bir tarih paylaşımı ve açıklama yapılmadığını söylemek lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler