Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi, Popüler 4 Model için Güncelleme Desteğini Kesti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, belli dönemlerde akıllı telefonları için güncelleme desteğine son veriyor. EOS adı verilen ve güncelleme desteği biten cihazların görüntülendiği bir listeye sahip olan marka, haliyle düzenli olarak da bu listeyi güncelliyor. Son olarak 4 popüler modelin daha bu listeye girdiği açıklandı.

Liste bir hayli uzun bu nedenle güncelleme desteği biten tüm modeller için şuradaki içeriğimizi takip edebilirsiniz. Biz desteği henüz yeni sonlandırılmış olan 4 cihazdan söz edelim.

Güncelleme Desteği Biten Xiaomi Modelleri

Listeye eklenen bu 4 yeni modelde bundan sonraki aşamada güvenlik yamaları almayı, Android güncellemeleri almayı ve MIUI sürüm güncellemelerini almayı durduracak.

Listeye Yeni Eklenen Modeller

  • POCO M2 Pro
  • Redmi 9C NFC
  • Redmi 9 Prime
  • Redmi K30 Ultra

Güncelleme Desteği Biten Xiaomi Modelleri

Ayrıca listede yer alan modellerin evrensel olarak güncellemelerinin durduğunu da belirtmiş olalım. Yani sürüm numarası ya da bölge farkları olmayacak. Listedeki tüm modeller için yeni bir güncelleme görmeyeceğiz.

Bundan sonraki aşamada Xiaomi listeye hangi modelleri ekler bilemiyoruz ama listenin hızla uzamaya başladığını da hatırlatalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler