Perşembe, Nisan 25, 2024

Xiaomi Redmi 7’nin Fiyat Etiketi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, 18 Mart  tarihinde düzenleyeceği lansman ile beraber yeni akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketin CEO’su konumunda bulunan Lei Jun bugün yaptığı açıklama ile cihazın yaklaşık olarak 800 yuan yani 119 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacağını duyurdu.

Xiaomi Redmi 7 Teknik Özellikleri

Xiaomi’nin Yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bakıldığında 1520×720 piksel çözünürlük sunan 6.26 inç büyüklüğünde su damlası adı verilen bir ekrana sahip olacağını biliyoruz.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 710 yonga setinden alacak olan telefon 2GB / 3GB / 4GB RAM olmak üzere üç farklı seçenek ve 16GB / 32GB / 64GB olmak üzere üç farklı depolama alanı eşlik edecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 12MP + 8MP çözürlüğünde çift kamera kurulumuna sahip olduğu görülürken ön tarafında ise 8MP çözünürlüğe sahip selfie kamerası bulunuyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu MIUI 10 arayüzü ile gelecek olan Xiaomi Redmi 7, 4.000mAh kapasiteli bir bataryayı üzerinde barındıracak.

8 farklı renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunulacak olan cihaz, yukarıda da belirttiğimiz gibi 18 Mart tarihinde Çin’de düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler