Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi Redmi Note 11T 5G’nin Özellikleri ve Lansman Tarihi Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi‘nin alt markalarından Redmi, Ekim ayında Note 11, Note 11 Pro ve Note 11 Pro+ olmak üzere üç modelden oluşan Redmi Note 11 ailesini tanıttı. Bu akıllı telefon ailesi şu anda yalnızca Çin pazarında satılıyor ve 2022 yılının ilk çeyreğinde Qualcomm’un Snapdragon yonga setleri ile birlikte uluslararası pazarlarda piyasaya sürüleceği söyleniyor fakat internete düşen yeni bir rapor, Redmi’nin 30 Kasım tarihinde Redmi Note 11T 5G isimli bir akıllı telefon modelini Hindistan’da piyasaya süreceği söyleniyor.

Rapora göre Redmi Note 11T 5G modeli Dimensity 810 yonga setinden güç alacak, 90Hz yenileme hızına sunan 6.6 inçlik Full HD Plus ekrana sahip olacak ve 33W şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli batarya ile birlikte geleceğini iddia ediyor. Akıllı telefon Android 11 işletim sistemi ile birlikte kutudan çıkacak ve üç farklı varyantta satışa sunulacak; 6GB RAM/64GB Depolama Alanı, 6GB RAM / 128GB Depolama alanı ve 8GB RAM / 128GB Depolama Alanı.

Xiaomi Redmi Note 11T 5G’nin kamera özellikleri

xiaomi redmi note 11t 5g
Xiaomi Redmi Note 11T 5G'nin Özellikleri ve Lansman Tarihi Sızdırıldı! 2

Redmi Note 11T 5G, ekranın orta kısmına konumlandırılmış 16MP çözünürlüğe sahip bir özçekim kamerası ile birlikte gelirken arka taraftaki kamera kümesinde 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açı kamera ile birlikte geliyor olacak. Akıllı telefon Stardust White, Matte Black ve Aquamarine Blue olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler