Pazar, Eylül 8, 2024

Xiaomi Smart Band 9 Sızdı! Artık Tasarım Değişiyor mu?

Xiaomi Smart Band 9 için render görüntüleri sızdı. Yeni görüntülere bakacak olursak çok büyük bir tasarım farkı yok.

Paylaş

Xiaomi’nin yeni akıllı bileklik modeli olan Smart Band 9 tüm detaylarıyla gün yüzüne çıktı. Bilekliğin tasarımını gösteren yeni render görüntüleri ve bu görüntülerin dışında değerlendirme yapabileceğimiz yeni teknik özellik sayfaları sızdı.

Smart Band 9 için Çok Fazla Değişiklik Beklememek Gerek

Görüntüleri değerlendirdiğimiz zaman tasarımın yine korunacağını anlıyoruz. Smart Band 7 modellerinden beridir kullanılan oval kenarların dikkat çektiği tasarım yapısı, bu modelde de kullanılacak.

Render görüntülerinden anladığımız tam olarak bu. Farklı kasa renklerini sunması ve farklı kayış alternatiflerinin olması da serinin özelleştirilebilir yönü olacak.

Teknik kısma baktığımız zaman ise 1,62 inç boyutunda renkli bir ekran kullanılacağını görüyoruz. Açıkçası Xiaomi Smart Band 8 serisinde de benzer bir ekran vardı ve çok büyük yenilikler görmemiştik. Bu kez ekranda teknik anlamda yenilikler karşımıza çıkacak. En büyük yenilik ise 1200 nit tepe parlaklık değerinin sunulması olacak. Bunun dışında 60 Hz yenileme hızı ile akıcı bir görüntü deneyimi sunulacak.

BENZER:  Xiaomi Mi Band 9 için İlk Detaylar Geldi

Smart Band 9

Genel kasa boyutu kısmında ise ufak bir değişim olacak. Eski nesil akıllı bileklik modeline göre kasa boyutu kısmında düşüş göreceğiz. 46,53 mm X 21,63 mm X 10,95 mm ölçülerimiz olacak.

Saatin teknik özelliklerine ilişkin yapılan bir başka sızıntı pil boyutu ile alakalı. Xiaomi Smart Band 9’un pil kapasitesinin minik bir artış göstereceği söyleniyor. 233 mAh değerinde pil sunulacak. Bu da mevcut modelle karşılaştırıldığı zaman 21 gün civarında bir pil ömrünün sunulacağını işaret ediyor.

Smart Band 9

SpO2 ve kalp atış hızı tespiti sensöründe %10’luk artış, Bluetooth v5.4 desteği ve daha fazla spor modu dikkat çeken diğer yenilikler olacak.

Çıkış tarihi ve fiyatlandırma konusunda detaylar için Xiaomi’nin açıklamasını görmemiz gerekecek. Şimdilik bu özelliklerden yaptığımız çıkarım çok büyük bir beklenti içerisine girmemek.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler