Cuma, Nisan 19, 2024

Xiaomi’den Kablosuz Şarj Yapan MousePad!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi bir yeniliğe daha imza attı. İşte kablosuz şarj özellikli MousePad…

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni bir tasarıma daha imza attı. Yeni teknolojileri geliştiren Xiaomi kullanıcıların çok çok hoşuna gidecek bir yeniliği daha başlattı. Xiaomi, kablosuz şarj özellikli MousePad geliştirdi.

Son zamanların en çok aranan teknolojilerinden birisi olan kablosuz şarj, artık evlerden çıkıp arabalara dahi geldi. Bilgisayar başında vakit geçirenleri düşünen Xiaomi ise yeni bir adım attı. Artık mouse’unuzu kullanırken telefonunuzuda şarj edebileceksiniz.

xiaomi kablosuz mousepad 1

Kablosuz şarj özelliğini bir mousepad’e entegre eden Xiaomi, artık telefonunuzu mousepad’in üzerine koyduğunuzda şarj etmenizi sağlayacak. Yine oyuncuların en çok aradığı özelliklerden birisi olan RGB Led aydınlatma bu mousepad’de mevcut.

Mousepad telefonunuzun bataryasını %100 dolduruyor. Şarjınız dolduktan sonra elektriği kesen Xiaomi, güvenliği elden bırakmıyor. Sağ üst köşeye eklenen yuvarlak kontrol kumandası ise RGB’nin kontrolünü sağlıyor.

39 Dolar fiyat etiketine sahip Mousepad, artık oyuncuların ve ofis çalışanlarının vazgeçilmesi olacak. Hem telefonunuz kablosuz bir şekilde şarj olacak hemde RGB aydınlatmalı bir mousepad’iniz. Son derece kullanışlı. Sizce Xiaomi’nin projesi nasıl olmuş? Almayı düşünür müsünüz?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler