Pazar, Mayıs 5, 2024

Xiaomi’nin Yeni Oyuncu Telefonu Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, daha önceden Razer Phone’a rakip daha uygun fiyatlı oyuncu telefonu Black Shark‘ı çıkartmıştı. Black Shark serisine eklenecek olan Black Shark 2’den yeni görüntüler ortaya çıktı. 

Sızdırılan videoya bakacak olursak telefonun yan ve arka tarafı gözüküyor. Maalesef videoda cihazın ön tarafı gösterilmediği için cihazın ekranının nasıl olduğu hakkında bilgiye sahip değiliz. 

Xiaominin Yeni Oyuncu Telefonu Ortaya Çıktı

Arka tarafta Razer Phone’da bulunan ışıklı logoya benzer şekilde logoya sahip olan Black Shark 2’nin yan tarafında da RGB LED şerit bulunuyor. Bu ışıklar senkorize bir şekilde çalıştığı için oldukça güzel bir görüntüye sahip. Tabi bu ışıklar batarya harcıyacağı için şarjı daha kısa gidecektir. 

Işıklı logonun üzerinde parmak izi okuyucu bulunuyor. Arka tarafta bulunan çift kamera ise parmak izi okuyucusunun üzerine dikey şekilde konumlandırılmış. Karanlık yerlerde fotoğraf çekmek için kullanılan flaş ise kameranın üstüne konulmuş. 

TENAA’da ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi Black Shark 2, 5.9 inç boyutunda 60 Hz tazeleme hızına sahip ekran bulunuyor. Razer Phone’daki gibi 120 Hz olmasını beklerdik fakat uygun fiyatlı olması açısından 60 Hz tazeleme hızına sahip ekran tercih edilmiş. Bu ekran 2160×1080 çözünürlüğünde olup DCI-P3 renk gamutuna sahip. 

Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 845 yonga setine sahip telefon sıvı soğutma ile oyuncuların uzun süre ısınmadan oyun oynamasını sağlıyor. Snapdragon 845 yonga setinin içerisinde bulunan Adreno 630 grafik birimi ile birlikte yüksek grafikli mobil oyunlarda yüksek kare saniye oranı elde edebiliyor. 8 GB bellek ile birlikte arka planda açık uygulama olsa bile oyunlarda yüksek performansından ödün vermiyor. 128 GB dahili depolama alanı ile birlikte sevdiğiniz tüm oyunları yükleyebileceksiniz. Bizce 256 GB ve 512 GB depolama alanı seçenekleri olsaydı oyuncular için daha iyi olurdu. 

Cihazda 4000 mAh değerinde hızlı şarj destekli oldukça büyük batarya bulunuyor. Tabi yan ve arka tarafta bulunan ışıklar daha çok güç harcayacağı için bu pil bu cihaz için oldukça yeterli. 

Xiaomi Black Shark 2, $500 fiyatıyla $799 fiyatlı Razer Phone’a göre daha uygun fiyatlı alternatif olacak. 

Sizce Xiaomi Black Shark 2’nin özellikleri bir oyun telefonu için yeterli mi? Yorumlarda belirtiniz. 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler