Perşembe, Mayıs 2, 2024

Yarış Simülasyonlarına Yeni Bir Soluk Getiren Cooler Master Dyn X Piyasaya Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cooler Master, bugün sanal yarış ve uçuş simülasyonları için dikkat çeken bir ürün olan Dyn X piyasaya sürdüğünü duyurdu. Dyn X bir simülatörden daha fazlası olarak karşımıza çıkıyor. Zira Dyn X, aynı zamanda oyunu hissetmenizi sağlıyor.

Jimmy Sha (Cooler Master CEO), Cooler Master her zaman yeniliğin ön saflarında yer almıştır ve Dyn X, oyun deneyimlerini yükseltmeye olan sarsılmaz bağlılığımızın bir kanıtıdır dedi.

İster yeni bir yarış pistine çıkıyor olun ister uçuyor olun, Dyn X benzeri görülmemiş kişiselleştirme, konfor ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunuyor. Dyn X iki ana bileşenden oluşmakta: Bunlar yarış koltuğu ve kokpit. Her ikisi de yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanmış olan bileşenler, evrensel uyumluluk özelliğine sahip ve yarıştan ilham alan modern estetiği benimsiyor.

DYN X KOKPİT

Sistemin merkezinde en tutkulu sanal yarışçılar düşünülerek geliştirilen Dyn X Kokpit yer alıyor. Sürüş konumunuzu farklı yarış senaryolarına zahmetsizce uyarlamanıza olanak tanıyan kokpit. Tek bir ayarlama, Formula, GT, NASCAR, Rally, Trophy Truck, Semi Truck ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli yarış tarzlarına hitap eden 14 farklı sürüş pozisyonu sunmakta.

Cooler Master Dyn X Cooler Master Dyn X

Dyn X Kokpit çok yönlü olmasının yanı sıra montajı kolaydır ve çok çeşitli yarış aksesuarlarıyla uyumludur. Sağlam boru şeklindeki çelik yapı, benzersiz dayanıklılık ve stabilite sağlar. Geleceğe hazır modüler tasarım, çok sayıda bağlantı noktası sunarak kullanıcıların ihtiyaçlarına göre monitörler, kaydırıcılar, hareket sistemleri ve daha fazlasını kurmasına olanak tanır.

DYN X YARIŞ KOLTUĞU

Dyn X Yarış Koltuğu, aynı zamanda kokpit için mükemmel bir arkadaş ve farklı sürüş pozisyonları için optimum konfor ve destek sağlaması hedeflenerek hazırlanmış. Eşsiz sertlik için cam elyaf kompozit bir kabuğa ve lüks bir his için birinci sınıf sentetik süet deri kaplama sunuyor.

Dyn X Yarış Koltuğu ayrıca siyah, kırmızı veya mavi renkte değiştirilebilir minder kılıflarıyla birlikte geliyor ve kullanıcıların simülasyon ortamlarını tercihlerine göre özelleştirmeleri de mümkün kılınıyor. Koltuğun ergonomik tasarımı, uzun süreli kullanımlarda konforlu bir yapı sunulması adına hazırlanmış. Çıkarılabilir ve ayarlanabilir koltuk başlığı ile farklı sürüş pozisyonlarına göre ayarlamalar yapabiliyorsunuz. Dyn X, yarış simülasyonunun sınırlarını aşar ve Cessna’lardan planörlere kadar her oturma pozisyonuna kolayca uyum sağlayarak kapsamlı bir uçuş simülatörüne dönüşebilecek şekilde tasarlanmış. Oyunculardan da ilgi göreceği kesin.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler