Cumartesi, Nisan 20, 2024

Yeni CS:GO Operasyonu Broken Fang Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Counter-Strike: Global Offensive Operasyon Broken Fang, bir yıldan fazla bekleyiş ve aylarca süren alayların ardından geldi.

Şimdiden söylemek istiyorum. Biletin Türkiye fiyatı 128,00 TL’ye satılmakta.

broken fang operasyonu

csgo operation broken fang

CS:GO’nun en yeni operasyonu, canlı istatistik takibi, dört yeni görünüm koleksiyonu, yepyeni bir oyun içi ping sistemi ve CS:GO oyuncularının yıllar boyunca yalvarttığı bir dizi özellik dahil olmak üzere bir dizi yeni özellikle birlikte geliyor.

Operasyon bileti sahiplerine özel her rekabetçi maçtan önce canlı harita seçimleri ve yasaklarıyla birlikte gelir. Topluluğun favori yeniden alım sunucuları da indirilebilir işlem geçişine dahildir.

Broken Fang, hayranların oyunla etkileşime girmesi için birçok yeni yolla birlikte gelir ve popüler gelişen Operasyon jetonunu içerir. Kullanıcılar, haftalık görevleri ve hedefleri tamamlayarak paralarını yükseltebilirler. Ancak oyunun şimdiye kadarki en büyük operasyonu olan madalyonun yanında gelecek çok şey var.

Danger Zone, CS:GO‘nun battle royale aksiyonundan hoşlanan oyuncular için artık Frostbite adlı yeni bir haritaya sahip. Frostbite ile birlikte Valve, Azteklerden ilham alan Antik de dahil olmak üzere Counter-Strike için yedi yeni harita tanıttı.

Broken Fang, oyuncuların edinebileceği ve özelleştirebileceği bir dizi yeni ajan, üç yeni koleksiyon ve oyuncuların CSGO’nun en ölümcül silahlarının neredeyse tamamı için yeni görünümler kazanabilecekleri bir operasyon vakasıyla birlikte geliyor. Bu vakalar, haftalık görevleri tamamlayarak veya oyunun en yeni görünümlerinde rastgele atışlar için yıldızlar satın alarak kazanılır.

Güncelleme hakkında bütün detayları, silah skinleri, mapleri ve gelen yenilikleri görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler