Cuma, Nisan 19, 2024

Yeni Güncelleme ile Microsoft Edge Artık Kaldırılamayacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yazılım devi sevgili Microsoft, kümülatif bir güncelleştirme yolu ile yeni Edge tarayıcısını (EdgeHTML sürüm değişikliliği) kullanıma sunma sürecinde ve bu güncelleme ile ilgili Microsoft desteğine baktığımız zaman bu yenileme tek yönlü bir işlem.

Microsoft destek sayfasında durumu özetledi.

microsoft edge tarayici 002
Yeni Güncelleme ile Microsoft Edge Artık Kaldırılamayacak 2

Ocak ayında yeni Microsoft Edge’in genel kullanılabilirliğiyle başlayan Microsoft, Windows müşterilerini Microsoft Edge’in eski sürümünden aşamalı bir kullanıma göre yeni sürüme geçirmiştir. Tüm Windows müşterilerinin sunduğu performans, gizlilik, güvenlik, üretkenlik ve destek özellikleri için en son Microsoft Edge tarayıcısına sahip olmasını sağlamak istiyoruz.

Microsoft Edge’in yeni sürümü, kullanıcılara Microsoft Edge’in eski sürümünden kişisel veri alma konusunda tam kontrol sağlar. Microsoft Edge’in yeni sürümü bir Windows sistem güncelleştirmesine dahildir, bu nedenle microsoft edge’in eski sürümünü kaldırma veya kullanma seçeneği artık kullanılamaz.

Daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen Microsoft Edge destek web sitesine gidin veya desteğe başvurun.

Alternatif yollarla silebilirsiniz.

Tabii ki bu kesinlikle doğru değil dostlar çünkü eğer Egde deskmodder’ı kaldırmak isterseniz şu yöntemi kullanmanız gerekecek.

  • Yönetici olarak Komut İstemini (CMD) açın.
  • C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge\Application\83.0.478.58\Installer setup.exe –uninstall –system-level –verbose-logging –force-uninstall komutunu yazın.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler