Perşembe, Nisan 25, 2024

Yeni Motorola Moto X 2017 sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir kaç ay içerisinde gerçekleşecek olan Motorola Moto X etkinliği ortalığı karıştıracak gibi görünüyor. Zira yeni Motorola Moto X 2017 modeli parmak izi okuyucusu, metal gövdesi ve şık tasarımı ile ortaya çıktı.

Motorola Moto X 2017 nasıl olacak ?

Henüz teyit edilmemiş olmasına rağmen Lenovo bünyesine girdikten sonra Motorola X serisi hız kazanmıştı hatırlarsanız. Fakat yeni Moto X 2017 versiyonunun gelip gelmeyeceği konusunda resmi bir açıklama yoktu. Taaa ki bugün paylaşılan Moto X 2017 görseline kadar.

Fotoğrafı kimin çektiği belli değil ancak TechDroider tarafından paylaşılan görsellere göre yeni Motorola Moto X 2017 kesinleşmiş diyebiliriz. Cihazın tasarımına bakarak biraz fikir yürütmek gerekirse ya 5.2 inç ya da 5.5 inçlik bir ekran boyutu bizleri karşılayacak.

Bilgiler şuanda çok kısıtlı olduğu için sadece sızdırılan görseller ile hareket ediliyor. Ancak şunu söylemem lazım; kamera detayı dikkatimi çekti. Yuvarlak bir çember içerisine alınan kamera, hemen altında flaş aydınlatmasını barındırıyor.

motorola_moto_x_2017
❱ Not: Bir de bu sene içerisinde Motorola Moto Z 5G akıllı telefonunu duyuracak. Belki de iki cihaz tek bir lansmanda aynı anda duyurulabilir.

2017 yılında tanıtılması beklenen yeni akıllı telefon için detayları biz de takip ediyor olacağız. Bakalım Lenovo Motorola adı altında Moto Z‘den sonra neler başaracak biz de merakla bekliyoruz açıkçası.

motorola_moto_x_2017-gorsel

 

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler