Cuma, Nisan 26, 2024

Yeni Nesil Amiral Gemisi Samsung Telefonlar MediaTek Yonga Seti ile Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, şimdiye kadar amiral gemisi segmentindeki akıllı telefonlarında hep Qualcomm’un Snapdragon ve kendisinin Exynos yonga setlerini kullanarak piyasaya sürdü. Kimi pazarlarda Qualcomm yonga seti kullanılırken kimi pazarlarda Exynos yonga setleri tercih edildi.

Son zamanlarda ortaya çıkan yeni bir rapora göre şirket, yaklaşmakta olan yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonları için MediaTek yonga setlerini kullanabilir. Yüksek ihtimalle Galaxy S23 serisinde MediaTek yonga seti tercih edilebilir.

mediatek 4nm 2
Yeni Nesil Amiral Gemisi Samsung Telefonlar MediaTek Yonga Seti ile Gelebilir! 2

Tabi ki de tüm Galaxy S23 ailesi MediaTek yonga setini kullanmayacak ve büyük ihtimalle MediaTek yonga setleri Asya pazarında kullanılıyor olacak ya da yalnızca Ultra modelleri MediaTek ile gelecek. Mevzubahis rapor aynı zamanda Galaxy S22 FE (Fan Edition) akıllı telefonunun da MediaTek yonga setine sahip olacağını iddia ediyor.

Şirketin hangi MediaTek yonga setini kullanacağı şu anda belli değil fakat Samsung’un daha öncesinde bütçe dostu akıllı telefon grubunda MediaTek yonga setlerini tercih ettiğini belirtmemizde fayda var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler