Cuma, Nisan 26, 2024

Yeni Nesil BMW i3 Sedan’ın Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Münih merkezli otomobil üreticisi BMW, yaklaşmakta olan BMW 3 serisi için yeni bir tasarım üzerinde çalışmalar yürütüyor ve aynı zamanda 2018 yılından günümüze kadar uzanan mevcut i3 modelinin yenilemesinin üretimini sonlandırmayı planlıyor. Daha önce yaklaşmakta olan i3’ün ICE destekli 3 serisi ile daha uyumlu olacağı ortaya çıkmıştı.

Henüz piyasaya sürülmemiş model hakkında ortaya çıkan bir sızıntı görsel sayesinde otomobil hakkında ilk raporlar doğrulanmış oldu. Gayriresmi görüntüden anlaşılabileceği üzere yeni i3 modeli Hatchback yerine Sedan araba olacak ve yan taraflarında havalandırmalar bulunan yeni bir tasarıma sahip olacak.

bmw yeni i3
Yeni Nesil BMW i3 Sedan'ın Görüntüleri Ortaya Çıktı! 2

Elektrikli versiyonu, ön tarafta bulunan ikonik BMW ızgaralarını dekoratif amaçla üretilen varyantıyla kullanıyor olacak ve böylelikle hem elektrikli olan hem de olmayan model birbirinden tek bir bakış ile ayırt ediliyor olacak. Otomobile ait gerçek görüntülerin ortaya çıkması ile birlikte lansmanın yakın zamanda yapılacağını haber ediyor olabilir. Yeni i3 Sedan daha öncesinde Avrupa’nın kuzey kesimlerinde soğuk hava koşullarında test ediliyordu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler