Cumartesi, Nisan 27, 2024

Yeni Vaka, iOS 17 Alarm Sorunu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda oldukça sıkça sorunları ile mücadele veren iOS 17 sürümü için yeni bir sorun daha görülmeye başlandı.

iOS 17 sürümünde bildiğiniz üzere çeşitli sorunlar yaşanmaktaydı. Yaşanan sorunları hatırlayacak olursak Wi-Fi bağlantısında kopmalar internet hızının yavaşlığı tarzında şikayetler bulunmaktaydı.

alarm

Bununla beraber cihazların gece saatlerinde kapanması ve pil sorunları görülmekteydi. Apple, kullanıcılarının yaşadığı sorunları giderebilmek adına iOS 17.2  güncellemesini yayınladı.

iOS 17 ve iOS 17.2 Alarm Sorunu

Sorun yaşayan kullanıcıların merakla beklediği güncelleme bir çok soruna çözüm olmuştu lakin bazı sorunlar devam etmekteydi. Şimdi ise Apple kullanıcılarının bir yeni şikayeti ise oldukça şaşırttı.

Alarm on Your iPhone 3

Kullanıcıların bildirdikleri yeni bir hata ise iPhone cihazlarda alarmın çalmaması oldu. Ve bir diğer detay ise bu sorun son seri modellerin haricinde iPhone XR, iPhone 11 gibi önceki modellerinde de bu sorunların yaşandığı Apple kullanıcıları tarafından bildirildi.

Bu yaşanılan ve bildirilen sorunlar için henüz teknoloji devi Apple’dan resmi bir açıklama veya kabullenme durumu şu an için yok.

iPhone Alarm Sorununa Kullanıcı Çözümleri

Yaşanan alarm sorunu iOS 17 ve 17.2 sürümlerinde görüldüğü söylenmekte. Oldukça can sıkıcı bu sorun için kullanıcılar geliştirdikleri geçici çözümleri paylaştılar. İki farklı çözüm yolunun olduğu bahsedilmekte

  • Dikkat ve Farkındalık Özelliğinin devre dışı bırakılması durumunda yaşanan alarm sorunun ortadan kalktığı söylenmekte.

Bir diğer söylenti ise

  • Bekleme modunun kapatılması sonucunda sorunun çözüldüğü iddiaları bulunmakta.

Yaşanan alarm sorunu için henüz resmen bir açıklama yapılmadı ilerleyen zamanlarda gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler