Perşembe, Nisan 25, 2024

Yeni Windows Yapay Zeka Güvenliği ile Korunacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda bilgisayarı kitleyen veya fidye isteyen virüsler bireysel ve kurumsal müşterilerin canını oldukça sıkıyor. Sonbahar Creators update ile kurumsal müşteriler odaklanarak yayınlanacak olan Advanced Threat Protection yani Gelişmiş Tehdit Koruması ismi verilen yapay zeka tabanlı özellik henüz bilinmeyen virüsleri algılayabilecek.

Başlıksız 1

Windows Kurumsal Yöneticisi Rob Lefferts, gelecek güncellemenin Microsoft’un bulut tabanlı hizmetleri üzerinden sağlanacak verilerle sistemi koruyacağını belirtti.Bu yapay zeka gelen ve giden veriler ile sistemleri koruyacağını belirtti.Bu özelliğin ilk etapta sadece kurumsal müşteriler için kullanılabilir olacağını belirttiler ancak ilerleyen dönemlerde hedefleri bireysel kullanıcılarıda dahil etmek olacak.Creators Update Sonbahar sürümü Eylül ayında yayınlacak.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler