Salı, Nisan 16, 2024

Yenilenen WhatsApp Desktop Uygulaması Microsoft Store’da Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meta şirketine ait popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulamsı WhatsApp, uzun süredir bir takım yenilikler üzerinde çalışıyor ve bunlardan en büyüğü ise Çoklu Cihaz Desteği. Bu desteği de içerisinde barındıran WhatsApp Beta masaüstü uygulaması yenilenen tasarımı ile birlikte Microsoft Store’da yerini aldı.

UWP uygulama tabanına sahip olması, uygulama kapalı durumdayken bile bildirimleri göstermesi ve yeni bir yazı defteri özelliği ile birlikte WhatsApp Beta artık Windows kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

whatsapp beta desktop
Yenilenen WhatsApp Desktop Uygulaması Microsoft Store'da Yayınlandı! 2

Şirket uygulama güncellemesinde aşağıdaki uygulama notunu yayınladı:

WhatsApp Beta’yı edinin ve güncellenen özellikleri deneyen ve yeni uygulama hakkında geri bildirim paylaşan ilk kişilerden biri olun. Her zaman olduğu gibi, kişisel mesajlarınız ve aramalarınız uçtan uca şifreleme ile korunmaya devam ediyor. Sohbetleriniz dışında hiç kimse, hatta WhatsApp bile onları okuyamaz veya dinleyemez. WhatsApp, 180’den fazla ülkede 2 milyardan fazla kişi tarafından kullanılan ücretsiz bir mesajlaşma ve görüntülü arama uygulamasıdır. Basit, güvenilir ve özeldir, böylece arkadaşlarınız ve ailenizle kolayca iletişim halinde kalabilirsiniz.

WhatsApp Inc.

Yenilenen uygulama şirketin Çoklu Cihaz Özelliği ile birlikte geliyor; bu sayede telefonunuzun internete bağlı olması gerekmeden masaüstü/dizüstü bilgisayarınız aracılığıyla sohbetlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. WhatsApp Beta’yı indirmek için Microsoft Store’a gidebilir eğer uygulamaya sahipseniz güncelleyebilirsiniz ya da buradaki link üzerinden ilgili sayfaya yönelebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler