Perşembe, Nisan 18, 2024

Yüksek Performanslı GALAX GeForce RTX 3090 HOF Serisi Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

GALAX, çok kısa bir süre önce resmi sitesinde bir duyuru yaptı ve GALAX GeForce RTX 3090 HOF modeli için ilk bilgileri paylaştı.

Ekstrem derecede hız aşırtma yapılabilecek modellerden biri olması beklenen yeni ekran kartları çok iddialı olacak gibi duruyor. Sadece tasarımın bile çok konuşulacağı kesin.

GALAX GeForce RTX 3090 HOF, dev ekranıyla gelecek

Yeni ekran kartı iki farklı varyantta satışa sunulacak. Hangi modeli alırsanız alın, kart üzerinde dev bir ekran bulunacak. HOF Panel III şeklinde isimlendirilecek olan bu ekranda kart için tüm bilgiler yer alacak.

Anlık saat hızı ve anlık sıcaklık değeri, diğer bileşenler için anlık veriler gibi tüm bilgileri bu ekrandan göreceğiz.

GALAX GeForce RTX 3090 HOF

Bunun dışında resmi olarak paylaşılmış olan çok fazla detay yok. Sadece öncesinde sızdırılan PCB üzerinden gelen bilgiler var. Buna göre RTX 3090 HOF ekstrem hız aşırtma için özelleştirilmiş olan bir model olacak.

GALAX GeForce RTX 3090 HOF

3 adet 8 pinli konektör kullanacak olan yeni kartın, hız aşırtma performansının nasıl olacağı ise net değil. Kart hakkında daha fazla bilgi yakın zamanda sunulacaktır. Daha neler göreceğimizi de detaylı tanıtımla öğreneceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler