Cuma, Mart 29, 2024

ZTE Blade A7 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi ZTE, düzenlemiş olduğu lansman ile beraber oldukça uygun fiyatlı yeni modeli Blade A7’yi tanıttı.

ZTE Blade A7 Özellikleri Ve Fiyatı

ZTE’nin bu yeni akıllı telefonu, 1560 x 720 piksel çözünürlük sunan 6 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Gücünü MediaTek’in Helio P60 yonga setinden alan cihaz, iki farklı RAM ve depolama alanı ile gelecek. Bunlar ne diye soracak olursanız ilk model 2GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahipken, ikinci model 3GB RAM ve 64GB depolama seçeneği ile beraber geliyor.

Akıllı telefonun arka tarafına bakıldığında 16MP çözünürlüğünde bir adet kameranın olduğu bulunurken, ön tarafına bakıldığında ise 5MP çözünürlüğünde selfie kamerasının olduğu gözüküyor. 

Hangi işletim sistemi ile geleceği belirtilmese de büyük ihtimalle Android 9.0 Pie ile gelecek olan akıllı telefon, 3.200mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek.

resizer

Gece siyahı ve deniz mavisi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile beraber gelen ZTE Blade A7’nin fiyat etiketine bakacak olursak 2GB RAM / 32GB depolama alanına sahip versiyonu 88 dolara satılacakken, 3GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip versiyon 103 dolar fiyat etiketinden alıcılarla buluşacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler