Perşembe, Nisan 25, 2024

100 TL Altında Mouse Önerileri!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzde oyuncu ekipmanları gayet yaygınlaştı. Hemen hemen herkes yeni bir mouse alırken oyuncu olmasına ışıklı olmasına dikkat ediyor.Piyasada 20 lirayada bulunabilen bu ürünlerin bazıları ise 600’nin üstünde. Bu yazımızda sizlere 100 TL altındaki oyuncu mouse’larını derledik.

Peki düşük bütçe ile yüksek verim alabileceğimiz ürünler yokmu ? Elbette var. 20 liralık mouselarden pek birşey beklemesekte 60 TL yada daha üstünde bir fiyat çıkardığınız zaman oyuncu mousesi diyebileceğiniz ürünler alabilirsiniz. Bakalım listemize hangi ürünler girebilmiş ?

Bloody A9

Yaklaşık 4 ay önce bu fiyatlarda bi mause araştırırken bulup satın aldığım Bloody A9 bu fiyatlarda en iyi performansı veren mouseler arasında. 3 farklı tuşa atayabildiğiniz 4 macro ayarı sayesinde oyunları çok daha zevkli hale getirebilirsiniz. Tabi bu macroların bazılarını satın almanız gerekiyor. Aynı zamanda bu tuşları 1x, 2x ve 3x atış olarakta ayarlayabiliyorsunuz. Yanında bulunan 2 adet atanabilir tuş ise istediğiniz göreve adapte edilebiliyor.

Bilgisayar 4126433

Bloody A6

Bu ürünün A9’dan farkı ise görünümü, boyutu ve ağırlığı. A9’a göre 9 gram daha ağır ve hemen hemen fark yok denecek kadar büyük. Görünüm konusu ise tamamen size bağlı. Hangi tasarımı beğeniyorsanız onu tercih edebilirsiniz.

Logitech G300S

Akla 100 TL gibi bir fiyat geldiğinde akla ilk gelen mouselardan birisi olan G300S; Bloody modellerinden çok daha farklı. Boyut olarak onlardan küçük olan mouse, eli büyük olan oyuncular için kullanışlı olmayabiliyor. Benimde tercih etmeme nedenim buydu zaten. 9 adet ayarlanabilir tuşu, ayarlanabilir renkleri ile Bloody modellerinin biraz daha önüne geçiyor. Elinizin büyüklüğüne göre bu üründe yine bu fiyatlara en iyi tercihlerden birisi olacaktır.

logitech gaming mice g300s

Everest SGM-X7

Bu ürünü buraya koymamızın nedeni ise ülkemizde gayet çok satılıp kullanıcıların ise üçe bölünmesi. Kimine göre çok çok dandik olan bu ürün kiminde ise uzun süre dayanıyor. Bazıları ise sadece mousepad’i için ürünü satın alıyor. Tabiki listemizdeki diğer modeller kadar sağlam olmayan bu ürün fiyatına göre gayet normal bir performans veriyor. Düzgün kullanımla ise ömrünü uzatabilirsiniz.

 Bilgisayar 4155697

Listemizin sonuna gelirken sizlere şu hatırlatmayıda yapmak istedim. 100 TL altında çok daha fazla Bloody modeline rastlayabilirsiniz. Ürünlerin özellikleri üç aşağı beş yukarı aynı olacaktır. Görünümüne, boyutuna ve özelliklerine göre kendinize en yakın buluğunuz ürünü seçmenizi tavsiye ederiz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

8 YORUMLAR

  1. Everest var bende ve çok iyi bir mouse dandik diyenler tıklaması az olan mosesi var onun için bok bok konuşmayında biraz paranıza kıyında 1M tıklananını alın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler