Cuma, Nisan 26, 2024

100 TL ile 500 TL Arası Profesyonel Oyuncu Klavyesi Önerisi (2016)

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzde popüler oyunları oynayabilmek için oyuncu ekipmanları önemli dış donanım birimleri arasında yer alır. Çeşitli firmalar üretmiş oldukları oyuncu ekipmanları ile oyuncuları kendisine bağlamak istediği gibi, kimi firmalar da üzerine marka parası koyarak çok daha pahalıya satışlar gerçekleştirebiliyor. Peki profesyonel oyuncu klavyesi için en doğru adımı nasıl atmamız gerekir ? Bu hafta PCH Online radarında 100 TL ile 500 TL arası profesyonel oyuncu klavyesi rehberini sizlerle paylaşıyoruz.

Oyuncu Klavyesi Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli ?

Oyuncu klavyesi denildiğinde aklınıza ilk olarak “mekanik” kelimesi gelmesi gerekmektedir. Eski klavyeler ile mekanik klavyeleri karşılaştırdığımızda arada uçurum olduğunu görebilmek mümkün. Yeni nesil mekanik oyuncu klavyelerinde her zaman tuşlara bastığınızda o güzelim “klik” sesini duyarsınız. Bu size yazma hissiyatını verdiği gibi, eski klavyelere göre çok daha uzun ömürlüdürler.

Ayrıca milisaniyelerin bile altında tepkime süreleri ile oyuncuların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Geç tepkime veren bir klavye, online oyunlarda oyuncuları çileden çıkartabiliyor. Biz de sizlere ince eleyip, sık dokuduğumuz profesyonel oyuncu klavyesi rehberini bir araya getirdik. Dilerseniz rehberimize hızlıca bir giriş yapalım.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler