Cuma, Mart 29, 2024

2K çözünürlüklü Reeder P11S duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sektöre ve Türkiye pazarına duyurduğu akıllı telefonlar ile dikkat çekmeye çalışan Reeder, yeni P11S akıllı telefonunu duyurdu. Cihazın fiyatı ve teknik özellikleri orta ve üst seviyeli kullanıcılara hitap ettiği gibi, 2K ekranı ile de dikkat çekiyor.

Reeder P11S neler sunuyor ?

Yeni akıllı telefon şuanda ön siparişte tutuluyor. Çok yakında çeşitli anlaşmalı noktalarda raflarda yerini alacak. Ancak şunun altını çizelim Reeder P11S modelinin satış fiyatı 1999 TL. Fakat bu rakam ön sipariş fiyatı ilerleyen zamanlarda artış görülebilir.

Teknik tarafta ise AMOLED ekrana sahip 5.7 inçlik bir tasarım bizleri karşılıyor. Az önce de belirttiğim gibi 2K çözünürlükte gelen Reeder P11S, metal kasası, parmak izi sensörü, USB Type C ve 3.5 mm’lik jack girişi ile geliyor.

Bir de performansa bakacak olursak MediaTek’in üretmiş olduğu 10 çekirdekli Helio X20 işlemciyi görüyoruz. Performans açısından ümitli olduğum cihaz aynı zamanda ARM Cortex A72 mimarisini kullanıyor. Grafik tarafında ise Mali T880 MP4 modelini tercih eden Reeder, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile yeterlilik notunu alıyor.

Telefona alıcı gözü ile baktığımızda tatminkar teknik özellikleri görebilmek mümkün. Fakat Reeder firması sektörde yeni olduğu için tercih edilebilirliği yine siz kullanıcılar belirleyecek. Cihazı görmeden de şuan için bir şey söylemek çok erken.

reeder-p11s-duyuruldu
Kamerada neler var ?

Şimdi Reeder P11S‘ye 1999 TL fiyat biçildi. Bu cihazı satın almak için belli skalaları yakalaması lazım. Lakin ben yakaladığını da düşünüyorum. Kamera tarafında ise 16 megapiksellik arka ve 8 megapiksellik ön kamera bulunuyor.

Cihazın tek bir eksikliğini söylememde fayda var; yeni bir telefon üretilirken, sektöre büyük bir giriş ve etki yaratmak için şu android sürümlerini artık son sürüme çekmek lazım. Reeder P11S‘de Android 6.0 Marshmallow ile geliyor. Bakalım ilerleyen günlerde cihaz bizlere neler sunacak.

reeder-p11s-duyuruldu-03
Teknik detaylar

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

43 YORUMLAR

  1. Cihaz özellikleri baya etkileyici gözüküyor. Reeder ın diğer cihazları da piyasaya göre güzel fiyatlarla geldi. Fiyat performans anlamında da kendini kanıtladı bence. Bu F/P değil de amiral gemi olucak gibi gözüküyor. Teknik özellikleri çok üst seviyede ve daha önce böyle bi donanıma sahip başka bir cihaz olmadı Türkiye de. Merakla bekliyorum

  2. Aman tanrım didim ? cihaz ararken kendine maddi bariyerler koymayan ve verdiğim paraya değsin diyen insanlar için icat edilmiş bi cihaz? ama özellikler harikaaa ?

  3. Reeder Yine Üst düzey bir telefon çıkarmış Özelliklerine baktığımızda Telefon değil sanki laptop tarzı bir telefon olmuş.. Merakla bekliyoruz..

  4. P10s tam bir performans telefonuydu aldık bundan daha fazla çıkarmazlar dedik şimdi de piyasanın iki katı özellikli telefonunu çıkardılar. Hızına yetişilmiyor Reeder. Ne zaman sipariş verebiliriz bilen var mı?

  5. İlk defa 10 çekirdek işlemci kullanan bir telefon ayrıca 2k ekran çözünürlüğüz 128 gb hafızasının ve 4gb ram olması telefonu uçak gibi hızlı yapar. Reeder piyasayı alt üst etmeye geliyor. Üstelik yerli bir firma bunları yapabiliyosa önünde kimse duramaz.

  6. Bu sefer Reeder P11S’ ortalığı kavuracağı kesin gözuyle goruyorum 3400mah 2k ekran amoled parmak izi 4gb ram 128gb dahılı depolama rakıplerini ezip gececek stoklara düşmesini dört gözle beklıyorum herkese tavsiyem bu cihazı kacırmayın iyi günler

  7. İşte beklediğim telefon halen bir reeder p10 kullanıcı olarak nefes kesici teknik özellikler var .Türkiye de ilk 10 çekirdek ışık hızı ve 128 gb balina gibi kocaman bir hafıza bunun yanında 2k ultra hd ekran var. Tasarım olarak da çok şık gözüküyor.Sabırsızlıkla bekliyorum kesin alıcam .Reeder candır.

  8. Reeder öncelikle bu alanda bu kulvarda dünya devlerini,dünya markalarını bayağı zorlayacağı benziyor.

    Reeder P11s dünya markalarının da bildiği gibi zorlu bir rakip,Reeder P11S modeli dünyada bir ilki gerçekleştirmek adına cihazinda on cekirdekli bir işlemci ile piyasada,bu çekirdek sayisi da diğer firmaları bayağı zorlayacağı tahmin ediliyor.

  9. Reeder markasını her geçen gün daha fazla duymaya başladık, çıkarttıkları cihazlarla fiyatları çok başarılı. Mevcut cihazları çok beğeniyorum ve P11s’i de inceleyebilmek için merakla bekliyorum

  10. Bence bu özelliklerle uzaya çıkabilirsiniz Reeder yine yaptı yapacağını daha önce kullandığım p10 modelini beğenerek aldım değiştirmeyi dusunmuyodum ama bu cihaz başka 😉

  11. Ben p10s modelini kullanıyorum çok memnunum 1700 lira fiyattan aldım gerçekten fiyat performans telefonu bu modeli olmuş olsaydı kesin alırdım Reeder son zamanların iyi telefonlarını çıkarıyor diğer markalar bu fiyatta yanından geçemez diye düşünüyorum. Bence marka ön yargısındından kurtulup bu markanın bütçenize uyan telefonunu alın.

  12. Reeder P10s den sonra P11s le mükemmel bir çıkış yapacagına inanıyorum ben 10s kullanıyorum kesinlikle tartışılmaz bir cihaz p11s inde öyle olacağını düşünüyorum

  13. Daha p10s in tadını tam alamadan bunu çıkardınız Reeder bey alalı 4 ay oldu gözümü buna diktim p10s bu kadar hızlıyken bunun ne olacağını düşünmek akıldışı bi de özelliklerine baksanıza piyasanın en donanımlı telefonu. Kalitenden ödün vermedikçe iyi yerlere geleceğine inanıyorum Reeder

  14. Reeder P10s le zaten harikalar yarttı P11s inde öyle olacağını düşünüyorum tartışılmaz reeder fiyat performans cihazlarla ortalıgı sallayacak

  15. reeder yine p10sde olduğu gibi piyasayı rakiplerini yerinden sarsmaya gelmiş. 4gb ram 128 hafıza 2k ekran ve 10 çekirdek li bir telefonun başka bir açıklaması olamaz.

  16. Piyasaya çıktığında rakiplerine özellik anlamında gövde gösterisi yapabilecek bir cihaz. Fiyat makul sayılabilir. Hedefinde diğer markaların amiral gemisi modelleri var fiyat performans kıyasını ürün vitrinlere geldiğinde yapmak daha sağlıklı olacak…

  17. Bir p10 kullanıcısı olarak P11s benim için bir dev şu an…hadi 4 gb RAM tamam da 128 gb dahili hafıza diyor adamlar bide üstüne 10 çekirdek..8 çekirdeğe alışmştık 10 çekirdek bi tuhaf geldi 🙂 olağanüstü !!!! Bakalım reederdan daha neler göreceğiz..

  18. On numara cihaz bence…reeder yine yaptı yapacağını…Bir telefondan arayabileceginiz bütün özelliklere sahip. 4gb ram 128 dahili hafıza ve 10 çekirdekli bir cihaz…daha ne istenilebilir ki..

  19. Özellikleri dikkate alındığında cihaz oldukça iyiye benziyor fiyat konusunda da çok pahalı değil bence tabi kullanıcıya göre değişir elbette düşünmeden karar vermemek lazım

  20. Cihazın özellikleri piyasada hiçbir cihazda olmayan özellikleri barındırıyor.Daha düşük özellikteki cihazlara bu fiyat veriliyorsa bu ürünün alınması için hiçbir sebep yok.Merakla bekliyoruz.

  21. Fiyata göre muadili olan cihazlarda olmayan çoğu ekstra özellikler mevcut . Zaten Reeder diğer firmaların kullandığı arayüzü kullanmadığı için hız açısından çok daha başarılı . Bu cihazda da Mediatec işlemci kullanılmış olması fiyat performansta cihazı çok daha ön sıralara taşıyor . Kamera açısından yenilik yapan Reeder bu cihazdada daha önce deneyip başarılı olduğu gibi bundada başarılı olacaktır . Dahili depolamanın ise 128 olması rakiplere göre öne çıkan bir diğer özellik . Son olarakta batarya ve android sürümüyle cihazı ele alırsak 6.0 kullanan çoğu telefonun fiyatı 2000tl nin çok çok üzerinde , fakat bu cihazda fiyat performans açısından en avantajlı cihaz oldu bile . Tebrikler reeder farkını tekrar konuşturmuşsun .

  22. Bu özelliklerle üst segment telefonlar arasına gireceği kesin ancak bazı eksik bilgilerde olmuş.Okuduğum kadarıyla telefonda Gorilla Glass 5 kullanılıyor.Bilindiği gibi bu telefonun extra darbe ve dayanıklı olacağı anlamına gelir.Batarya 3400 mah olacakmış 2k ekranlı cihazlar 3000 mah üzeri olduğunda 1 günü rahatlıkla çıkartabiliyordu bu telefon biraz daha iyi sarja sahip olup USB type-c sayesinde de hızlı şarj olacağı içim kimseyi yarı yolda bırakmaz.128 GB mükemmel olmuş.Resmen hafıza derdine son dedirtmişler.4 GB ramda çoklu uygulamalarda yavaşlama yada takılma sorunu olmayacağı gibi 10 çekirdekli bir işlemciyle donatılmış.Küçük bir bilgisayar olmuş açıkçası yapılamayacak birşey olamaz bu donanımda.Fiyat konusunda mantıklı hem orta segment hemde amiral gemi dediğimiz üst segment telefonlara hitap ediyor fiyat olarak.Bu özelliklere bakıp x tanınmış firma çıkartsa kaç para olurdu diye düşünüldüğünde fiyat daha da mantıklı gelecektir.Ben cihazı alacağım.Çünkü bu özellikleriyle almayı düşünen kimseyi yanıltmayacaktır.P10s , P10 ve P10SE gibi cihazlarla adını fazlasıyla duyuran reeder bu cihazla artık bu konuda ne kadar ciddi olduğunu ve ileride daha da kaliteli yenilikçi ürünler çıkartacağının sinyalini verdi.Yeni cihazlarını da merak etmeye başladım şimdiden.

  23. Fiyat performans telefonu kesinlikle.Fiyati cok diyen arkadaşlar p11s in ozelliklerinin yarisi cihazlar piyasada zaten bu fiyattan satılıyor.Guncel depolama alanı yüksek ve 2 k ekrani güçlü islemci barındırıyor istediginiz butun özellikleri barındıran güzel bir cihaz merakla bekliyorum satisa sunulmasini.

  24. Hafızası oldukça güçlü ve kasmayan bir cihaz. Kamerasının hd özellik olması ise artı avantaj. Görünümü çok iyi ve kendini kanıtlamış bi marka. En son çıkan model olmasıyla beraber diğer cihazları elemiş durumda. Aktif kullanıcıyım ve herkese tavsiye ederim

  25. Ya herkes şuan çok merak ediyor bende sabırsızlıkla çıkmasını bekliyorum çıkar çıkmaz mağazaya gidip inceliycem 128 GB hafıza nedir ya manyak bişey

  26. Reder P10S modelini kullaniyorum.Beklentilerimin çok çok üstünde cıktı.Böyle yerli bir firmanın bircok adini duyurmus firmadan daha iyi cihazlar cikarmasi ülkemiz adina cok guzel bir duygu.Alacak olan arkadaslara gönül rahatliyla öneririm.

  27. arkadaşlar sanırım ilk alanlardanım bu telefonu aslında iyi yani sağlam olmasını sevdim zaten kılıfları henüz satışlarda yok ama ben internette sıkıntı yaşıyorum kullandığım operatörle ilgili birşey olmadığını söylediler.bilemedim normalde kasmaması ve hızlı olması gerekirken mesajların gitmemesi gibi problemler yaşıyorum umarım gecici bir sorundur .güzel telefon 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler