Cuma, Nisan 19, 2024

4K Desteğe Sahip Nintendo Switch Modeli Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bundan bir önceki haberimizde oyun konsolu şirketi Nintendo‘nun yepyeni bir Nintendo Switch modeli üzerinde çalışmalar gerçekleştirdiğini ve bu yeni modelin üst seviye özelliklere sahip olup ismininde “Nintendo Switch Pro” olacağını sizlere aktarmıştık sevgili dostlar.

Bugün ise aldığımız haberlere göre Nintendo beyciğim 4K görüntü aktırım desteğine sahip revize bir Nintendo Switch modeli üzerinde çalışmalar sergiliyor.

Bir Bloomberg raporu aracılığıyla ortaya çıkarılan Yeni Nintendo Switchhali hazırda piyasada bulunan son neslin 3DS konsol serisinin adlandırma kuralını takip edecek – Nintendo’nun mevcut nesil donanımlarının yaşam döngüsünü uzatmasına yardımcı olacak daha güçlü bir el konsolu melezi olacaktı.

4K Görüntü Aktarımı

Bloomberg raporunda, Yeni Nintendo Switch’in şu anda kesinleşmiş bir teknik özellikler listesine sahip olmadığını iddia ediliyor, ancak yeni donanımın 4K görüntü çıkışı yapabildiğine dair söylentiler mevcut. Çok az sayıda oyun bu Ultra HD çözünürlükte çalışacak olsa da, yerleşik yükseltme ve video oynatma için yararlı olabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler