Çarşamba, Mayıs 8, 2024

50 TL ile 250 TL Arası Gamer Mouse Önerisi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncuların en iyi ekipmanlarından birisi olan gamer mouse serileri oyunlarda kullanılabilecek en iyi dış donanım birimlerinden bir tanesidir. Gamer mouse‘ları özel kılan DPI ve sağladığı ek fonksiyon özellikleri olduğu gibi, bu haftaki rehberimizde sizlere alabileceğiniz en iyi gamer mouse tavsiyelerini paylaşıyoruz.

Bir Gamer Mouse Nasıl Olmalı ?

Gamer mouse almadan önce dikkat etmeniz gereken pek çok özellik ve detay bulunmaktadır. Bunlardan ilki DPI (Dots Per Inch) dediğimiz inç başına düşen nokta sayısı anlamına gelmektedir. DPI ne kadar yüksek olursa, oyunlardaki performansınız da o kadar iyi olacaktır.

Şöyle ki; Uzaktaki bir adama nişan aldığınızı düşünün, DPI düşük olursa eğer, nişan almanız zorlaşır ve ilgili noktayı tutturamazsınız. Profesyonel oyuncular biraz da kullanmış oldukları ekipmanlardan dolayı başarıya daha kolay ulaşıyorlar. Yani DPI için bir nevi hassaslık ayarı ve ölçütü yorumunu yapmak doğru olur.

Bir diğer husus ise Gamer Mouselar‘da bulunan fonksiyon tuşlarıdır. Ek fonksiyon tuşları ile oyunlarda kısayol atamaları yaparak kolayca bir kaç tuşun yaptığı işlemi tek tuş işe yapabilirsiniz. Dilerseniz bu hafta sizler için oluşturmuş olduğumuz Gamer Mouse rehberimize yakından bir göz atalım.

NOT: Tavsiyeler ucuzdan, pahalıya doğru listelenmiştir.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

19 YORUMLAR

  1. hocam ben 30 tl ye everese sm-770 aldım gayette memnunum 6 ay gibi bi kullanım zamanım oldu ama bi sıkıntı yok güzel mouse alacaklara tavsiye edilir

  2. Ben everest sgm x6 aldım toplasan 3 ay kullanmamışımdir sağ tuşu bozuldu çünkü league of legends cok oyniyan bir insanımdır bi maçta ortalama 500 600 kere sağ tuşa basınca gg oldu tabi iyi bi mause öneriniz var mı

  3. Fps oyuncusuysaniz veya pubg gibi oyunlar oynuyorsaniz benim tavsiyem steelseries rival serisi logitech g 102 pro ve chaos spectrum ya da razer deathadder elite veya chroma mouseleridir onun disinda baska mouse onermiyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler