Perşembe, Mart 28, 2024

Abarenbo Tengu ve Zombie Nation, Switch ve PC için Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

City Connection, Switch ve PC (Steam) için nişancı türüne sahip Abarenbo Tengu & Zombie Nation’ı duyurdu.

Oyun, 28 Ekim’de piyasaya sürülecek.

maxresdefault 8

Abarenbo Tengu & Zombie Nation, hem 1990’da çıkan Famicom oyunu Abarenbo Tengu‘yu hem de büyük ölçüde değiştirilmiş, 1991’de yayınlanan İngilizce yerelleştirme Zombie Nation’ı içerecek.

Bu canlanma, 1990 yılında Famicom System ve Zombie Nation‘da piyasaya sürülen ve ertesi yıl piyasaya sürülen bir oyun olan Abarenbo Tengu’nun ikili bir setidir. Şimdi yeni modlar ve işlevlerle bu heyecan verici yandan kaydırmalı nişancı oyununda dünyayı kurtarın ve barışı korumak için savaşın.

Ek olarak PS5 için de oyun geliştirilme aşamasında.

Oyun tanıtım yazısı

199X yılında, 21. yüzyılın hemen öncesinde, tanımlanamayan kötü bir yıldız Amerika Birleşik Devletleri’ne yaklaşıyor. Anakaraya yaklaştıkça kendisini tüm ülkeyi kaplayacak olan şeytani bir yaşam formuna dönüştürdü. Yaşam formu (Darc Seed) herkesi bir hayalete dönüştüren bir hayalet yaydı.

Ruhları hâlâ yerinde olan birkaç kişi yakalandı. İnsanların duaları denizi aştı ve barışın koruyucu tanrısı Yamato’nun Tengu’suna ulaştı. Kendi manevi gücünü kullanarak, bir ‘Büyük Tengu maskesi’ yarattı ve onu özgürlük ve barışı yeniden kazanmak için ABD anakarasına uçtu. Bekleyen, tamamen kontrol edilemez bir ordu ve Darc Seed’in enerjisiyle yaratılmış canavarlardır. ‘Büyük Tengu’ ABD’yi bu kargaşadan zamanında kurtarabilecek mi?

Duyuru video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler