Perşembe, Ağustos 1, 2024

Amazon Prime Gaming, 1200 TL’lik Oyununu Ücretsiz Dağıtıyor!

Paylaş

Prime Day günleri yaklaştı. Amazon, e-ticaret özelinde birçok üründe indirim yapacağını açıkladı. Her sene olduğu gibi bu sene de ürün indirimlerinin yanında Prime servisleri için sürpriz hediyeler sunulacak. Tabii ki Prime Gaming servisi de buna dahil. Yeni paylaşılan bilgiye göre Prime Gaming üyelerine Suicide Squad: Kill the Justice League ücretsiz olarak sunulacak.

Oyun kısa süreliğine ücretsiz olacak ve oyunun sizde kalması için bu kısa süre içerisinde kütüphanenize eklemeniz gerekecek. Gelin şu kampanyanın detaylarına geçelim.

Suicide Squad: Kill the Justice League Tamamen Ücretsiz Oluyor

Oyun 16 Temmuz tarihinde kütüphaneye eklenecek. En güzel tarafı da yapıma Epic Games üzerinden erişim sağlayacaksınız. Epic Games Store üzerinden kütüphanenize giriş yaparak istediğiniz zaman oyunu indirip oynayabilirsiniz.

Ama burada dikkat etmeniz gereken bir nokta var. 16 Temmuz sonrasında oyun 48 saat için verilecek. Yani 48 saat içerisinde oyunu kütüphaneye eklemeniz gerekiyor. Bir kez eklemeniz bundan sonra oyunun sizin olması için yeterli. Süreyi kaçıracak olursanız, yapımı satın almanız gerekir.

Suicide Squad: Kill the Justice League ücretsiz

Suicide Squad: Kill the Justice League ücretsiz olacak ama yanında iki hediye daha gelecek. Rise of The Tomb Raider ve Chivalry 2 oyunları da ücretsiz olarak sunulacak. Yine bu oyunlar için de toplam 48 saatlik süreniz olacak. Bu süre içerisinde oyunu kütüphaneye eklemeniz yeterli.

silkroad gaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler