Salı, Ekim 22, 2024

NBA 2K25 Tanıtıldı! Ne Zaman Çıkacak?

Futbol oyunları için EA Games’in konumu neyse, basketbol oyunları için de 2K Games’in konumu o. Her sene seriye yeni bir oyun ekleyen 2K Games, bu sene de geleneği bozmadı ve NBA 2K25 duyuruldu. Çıkış tarihi konusunda da bilgiler resmi olarak verilmiş oldu.

NBA 2K25, Eylül Ayında Geliyor

En sonda söyleyeceğimizi en başta söyleyelim. Oyun yine Eylül ayında çıkış yapacak. 6 Eylül tarihinde PC, Xbox Series, PS4, PS5 ve Nintendo Switch için yapımın sunulduğunu göreceğiz.

Sürümler ise standart sürüm, WNBA Edition ve All-Star sürümleri olacak. Stnadart sürümde yer alacak kapak yıldızı Jayson Tatum olarak açıklandı. Başarılı bir NBA sezonu geçiren basketbolcunun kapak yıldızı olması zaten beklenen bir durumdu.

Bunun yanında WNBA Edition sürümünde Los Angeles Aces takımından A’ja Wilson’ı ve All-Star versiyonunda ise Tatum ve Wilson’ı kapakta göreceğiz.

BENZER:  Geforce Now İçin PC Game Pass Desteği

NBA 2K25

Özel versiyonlarda yine standart versiyondan farklı olarak ek formalar ve özel koleksiyon ürünleri gibi içerikler yer alacak.

Oyunun teknik açıdan en dikkat çeken kısmı ise PC sürümün Next-Gen uyumuna sahip olması. Yani artık PS5 oyun konsolları ve Xbox Series X/S oyun konsollarıyla PC sürümünde yer alan oyunun özellikleri aynı olacak. Grafiksel açıdan PC sürümü de geliştirilmiş olacak.

NBA 2K25

PC oyuncularının da yeni nesil grafiklere kavuşacak olması, NBA 2K25 yapımının istediği sistem özelliklerinin biraz artmasına neden oldu. Fakat artan gereksinimlere karşı, PC oyuncularının yeni oyundan aldıkları keyif daha yüksek olacak. Zira çok daha iyi grafikler sunulduğunu göreceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler