Salı, Ekim 22, 2024

Call of Duty Modern Warfare III Game Pass’e Geliyor!

Xbox Game Pass, geçtiğimiz saatlerde kötü bir gelişme ile gündeme geldi. Servisin fiyatlarına dünya genelinde büyük hissedilir derecede zam yapıldı. Tabii ki ülkemiz kullanıcıları da bu zamlardan etkilendi. Görünen o ki Microsoft, zam haberinin tepkisini azaltmak adına önemli bir adım atacak. Sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre Call of Duty Modern Warfare III, Game Pass’e geliyor.

Call of Duty Modern Warfare III için Game Pass Müjdesi Yakında!

Tom Henderson tarafından yayınlanan yeni rapora göre oyun, bu ayın son günlerinde kütüphaneye eklenmiş olacak. Zaten Microsoft’ın COD serisini Game Pass’e ekleme gibi bir planı vardı.

Activision satın alımından sonra bu yönde önemli açıklamalar gelmiş ve bilgiler paylaşılmıştı. Fakat bir türlü beklenen haber gelmedi ve COD serisi henüz Game Pass’te sergilenmedi. İsabetli tahminleriyle bilinen Tom Henderson’ın raporu doğruysa, ay sonunda beklenen adım atılmış olacak.

BENZER:  The Finals'ın Açık Betasında 7.5 Milyon Oyuncu Yer Aldı

kamerası en iyi telefon

Call of Duty Modern Warfare III kütüphaneye eklendikten sonraki süreçte diğer COD yapımları için de sürecin hızlanması bekleniyor.

Zaten yakın zamanda çıkacak olan Black Ops 6 yapımının da ilk günden platforma ekleneceğini biliyoruz. Görünen o ki Microsoft, en azından bu konuda oyunculara verdiği sözleri tutacak.

Tabii ki yine de önce resmi bir açıklama görmemiz gerekecek. Sızıntı için şimdilik resmi bir açıklama yok. Fakat ay sonunun işaret edildiğini düşünecek olursak, çok yakında olumlu ya da olumsuz bir açıklama görmeyi bekleyebiliriz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler