Çarşamba, Ekim 23, 2024

PS Plus Temmuz 2024 Katalog Oyunları Sızdı! Hangi Yapımlar Var?

PS Plus abonelerine her ay düzenli olarak yeni oyunlar veriliyor. Temmuz ayında da benzer durum geçerli olmuş ve 3 yeni yapım sunulmuştu. Fakat bu ay içerisinde bir sürpriz daha yapılacak. Extra ve Deluxe paket aboneleri için yer alan oyun katalogları da güncellenecek. Son sızıntıya bakacak olursak, yeni gelecek olan oyunlar çok konuşulacak yapımlar olacak.

PS Plus Oyun Kataloğu Temmuz Ayında Coşacak

Billbil-kun tarafından sızdırılan bilgilere göre bu ay oyun kütüphanesine 7 oyun birden eklenecek. İşin güzel tarafı ise bu oyunlar yüksek bütçeli, iddialı oyunlar olacak. Bilbil-kun tarafından sızdırılan listeyi hemen aşağı ekleyelim.

Temmuz 2024 Oyun Kataloğu için Beklenen Oyunlar

  • Mount and Blade 2 Bannerlord
  • Remnant 2
  • Crisis Core Final Fantasy 7 Reunion
  • Pathfinder Wrath of the Righteous Enhanced Edition
  • Travis Strikes Again No More Heroes Complete Edition
BENZER:  The Sims 5 Sızdırıldı! Yeni Görüntüler Geldi

PS Plus Temmuz 2024

Sızıntıda yer alan bilgilere göre listede yer alan bu oyunlar 17 Temmuz sonrasında PS Plus abonelerine verilmeye başlanacak. Oyunlar 17 Temmuz sonrasında eklenecekse ve sızıntı doğruysa, çok fazla bir zaman kalmadı diyebiliriz.

Muhtemelen Sony, yeni oyunlar için açıklamaları kısa süre içerisinde yapacaktır. Sızıntı doğru mu değil mi yakın zamanda öğreneceğiz. Ayrıca ay içerisinde ek sürprizlerin gelip gelmeyeceği de merak konusu.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler