Cuma, Nisan 26, 2024

AMD Ryzen 3 1200 İlk Özellikleri Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD‘nin geliştirmiş olduğu işlemci serisi Ryzen‘da yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyoruz. AMD Ryzen 3 1200 serisi işlemciler daha çok giriş seviyesindeki kullanıcılar için ideal olacağı gibi, dilerseniz sızdırılan ilk verilere yakından göz atalım.

AMD Ryzen 3 1200 Özellikleri

Asrock’a göre AMD firması 3.1 GHz hızında taban frekansı ile gelecek olan Ryzen 3 (YD1200BBM4KAE) modelini hazırlıyor. Bu modelin TDP değeri ise 65 W olarak belirlenmiş durumda. Aynı zamanda AMD Ryzen 3 1200 serisi Asrock’un AB350M-HDV anakart modeli ile de tam uyumlu. İşlemcinin ön belleğine baktığımızda ise 2 MB bizleri karşılıyor. BIOS tarafında ise güncelleme yapmamıza gerek kalmadan tüm versiyonlar ile rahatlıkla kullanabileceğiz.

Şuan için Ryzen 3 CPU‘nun SMT’yi ve XFR’ı destekleyip desteklemediği konusunda bir bilgi bulunmuyor. En azından XFR’ın ne kadar bir etkisi olacağını bilseydik yolumuzu görürdük hocalar.

AMD Ryzen 3 işlemcilerin 2017 yılının ikinci yarısında piyasada olacak. Satış fiyatları konusunda ise ilerleyen günlerde yeni bilgiler gelebilir.

ASROCK Ryzen 3 1200 ozellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

6 YORUMLAR

    • Ryzenler AM4 soketli AMD am3+ devrini kapattı, Am3+ için alabileceğin en kuvvetli işlemci FX serisi, ama güç tüketimi ve soğutma problemleri var, tek çekirdek performansı da yetersiz kalabiliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler