Cumartesi, Nisan 20, 2024

Stadia, GeForce Now Gibi Hizmetlerin Oyunlarını Google Üzerinden Oynayabileceksiniz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google, bulut tabanlı oyun hizmeti Stadia’yı kapatmayı planlıyordu fakat yeni hedeflerine göre bu plandan vazgeçti. Şirket, oyunlarla ilgili arama sonuçlarındaki bilgi kartlarında Google Stadia başta olmak üzere bulut tabanlı oyun hizmetlerini entegre etmeye başladı ve artık Stadia, GeForce Now ve Amazon Luna gibi hizmetlerindeki aboneliklerinizi doğrudan Google üzerinde çalıştırabilecek ve oyun keyfini yaşayabileceksiniz.

Nerf Report ekibinden Bryant Chappel, Google’ın arama sonuçlarındaki değişikliği fark etti ve nasıl çalıştığına dair bir tweet paylaştı. Özellik genel kullanıma sunulduğu zaman oynamak istediğiniz oyunu arama çubuğuna yazacak ve yandaki bilgi kutusundaki butonlar aracılığıyla oyunu tarayıcınızda başlatabileceksiniz.

Chappel’in tweetine göre şirket sadece Google Stadia hizmetini değil Microsoft’un bulut oyun hizmeti olan Xbox Cloud Gaming’i de desteklediğini belirtti. Bunlara ek olarak çeşitli oyunlara göre GeForce Now ve Amazon Luna servisleri de bu entegrasyona dahil.

Şu anda herkes tarafından kullanılmayan özellik A/B testi sürecinde ve tamamlandığı zaman bu özelliği kullanabilmek için ilgili servislerden birinden aboneliğinizin olması gerekecek. Genel kullanıma ne zaman sunulacağı henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler