Perşembe, Nisan 25, 2024

Android 11 Lansmanı, Amerika’daki Eylemler Nedeniyle Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün Amerika Birleşik Devletleri’nde birçok şehir merkezi, bir polis memuru tarafından şiddet görerek can veren George Floyd için yapılan eylemlerde yanıyor ve her yer talan ediliyor. İnternet devlerinden Google’ın ise en güncel işletim sistemi sürümü olan Android 11’in lansmanı ise bu eylemlerden ötürü ertelendi.

Sevgili Google, bugün Twitter’daki “Android Developers” isimli profilinden paylaştığı bir tweet vasıtası ile “Size Android 11 hakkında daha fazla bilgi vermekten heyecan duyuyoruz, ancak şimdi kutlama zamanı değil,” dedi ve lansmanın ertelendiğini resmi olarak paylaştı.

Normal şartlar altında şirket, 3 Haziran 2020 Çarşamba günü yapmayı planladığı Android 11 Beta etkinliği yakın bir tarihe ertelediklerini dile getirdi. Amerika’da yaşanan bu üzücü ırkçı olaya karşı bir erteleme alan ilk şirket Google oldu.

Android 11 ile kullanıcıların beklediği bir çok yeni özellik mevcut; tıpkı iOS 13 ile birlikte gelen yerel ekran kaydı özelliği, video oynatma sırasında bildirimleri susturma, bildirim geçmişi ve otomatik uygulama izinlerinin iptali gibi kullanıcı lehine olan bir dizi yeni özellik Android 11 Beta ile Android kullanıcılarına tanıtılacak. Yeni lansman tarihi hakkında henüz bir bilgi edinmedik sevgili dostlar.

#BlackLivesMatter

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler