Cuma, Nisan 19, 2024

Android için Clubhouse Artık Kullanılabilir Durumda!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda yalnızca iOS işletim sisteminde ortaya çıkan ve kısa sürede popüler hale gelen Sesli grup sohbeti uygulaması Clubhouse nihayet uygulamalarını Android platformunda kullanıma sundu. Eğer bilmiyorsanız anlatalım; Clubhouse ilk etapta iOS platformunda ortaya çıkan ve yalnızca davet üzerine kayıt olabildiğiniz bir sesli görüşme platformu.

İnsanlar belirli konu başlıkları altında bir araya gelerek sanal olarak sohbet muhabbet ediyorlar ve belirli konulardaki tecrübelerini birbirlerine anlatarak bu zorlu koronavirüs pandemisi kısıtlamalarında sanal sosyalleşmelerini gideriyorlar. Uygulama uzun bir süre yalnızca iOS işletim sistemi için vardı lakin artık Android’de! Beta uygulama şu anda Amerika Birleşik Devletlerinde’de mevcut ve önümüzdeki günlerden haftalara kadar, diğer İngilizce konuşulan ülkelerden başlayarak tüm dünya için kullanıma sunulacaktır.

Clubhouse
Android için Clubhouse Artık Kullanılabilir Durumda! 2

Uygulamayı her ne kadar indirebilecek olsanız da, katılmak ve kullanabilmek için yine de muhtemelen iOS kullanan arkadaşlarınızdan birinden davetiye almanız gerekecektir. Clubhouse, iOS uygulamalarını bir yıl önce tanıttı ve büyümeyi yönettiklerini söylüyor, ancak Clubhouse deneyimi Twitter’dan LinkedIn’e herkes tarafından zaten geniş çapta kopyalandığı için raporlar uygulamanın indirilmesinin hızla düştüğünü söylüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler