Cuma, Mart 29, 2024

Android için Clubhouse, Herkesin Kullanımına Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Davetiye yoluyla kayıt olunabilmesi, yalnızca iOS işletim sistemine sahip cihazlardan erişilmesi; Clubhouse uygulamasını bir anda yüceltti ve oldukça elit bir uygulama haline getirdi. Kimileri bu uygulamadan nasibini aldı ve üyelik davetiyeleri satarak, yardımcı mobil uygulamalar geliştirerek bunlardan satış elde etti.

Clubhouse uygulaması, geçtiğimiz aylarda iOS platformunda bir anda patladı ve herkesin odağı haline geldi. Özellikle Koronavirüs (COVID-19) pandemisi döneminde insanların evlerinden oturduğu yerlerinden sosyalleşmesini sağladı. Uygulama o dönemlerde Android işletim sistemi için mevcut değildi ve çoğu kullanıcının şikayeti ise buydu.

İki hafta önce sesli grup sohbet uygulaması Clubhouse nihayet uygulamasını Android platformunda kullanıma sundu. Ardından sohbet uygulaması yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Android kullanıcıları için kullanıma sunuldu, ancak bugün şirket, hizmetin artık dünya çapında ki tüm Android kullanıcıları tarafından kullanılabileceğini duyurdu.

https://twitter.com/Clubhouse/status/1395533533230284804?ref_src=twsrc%5Etfw

Uygulamayı indirebilecek olsanız da, katılmak için yine de muhtemelen iOS kullanan arkadaşlarınızdan birinden davet almanız gerekecektir. Clubhouse, iOS uygulamalarını bir yıl önce tanıttı ve büyümeyi yönettiklerini söylüyor, ancak Clubhouse deneyimi Twitter’dan LinkedIn’e herkes tarafından zaten geniş çapta kopyalandığı için raporlar uygulamanın indirilmesinin hızla düştüğünü söylüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler