Cumartesi, Nisan 20, 2024

Apple Arcade Artık Mac Sahipleri için Kullanılabilir Durumda

Paylaş

silkroad gaminggentr

macOS Catalina Golden Master sürümü geliştiriciler için indirilebilir duruma getirildikten sonra Apple bugün, işletim sisteminin en son sürümüne sahip Mac sahipleri için Apple Arcade uygulamasını kullanıma açtı. Mac bilgisayarlar için en güncel işletim sistemi sürümü “Catalina” bu ay resmi olarak herkesi dağıtılması üzere planlanıyor.

Apple Arcade? O ne yahu?

Apple Arcade, altı aile üyesi ile paylaşabileceğiniz aylık 4,99 dolarlık fiyat etiketine sahip abonelik sistemi ile çalışan çevrimiçi oyun portföyü. Sevgili Apple beyciğime göre, yıl sonuna kadar 100 adetten fazla oyun satışa çıkacak ve her ay bu içerik sayısı artmaya devam edecek.

Apple Arcade oyunlarında uygulama içi satın alma ya da reklam bulunmuyor ve iPhone, iPad Touch, Apple TV ve Mac’te kolaylıkla oynayabiliyorsunuz.

Eğer macOS Catalina sürümüne sahip iseniz. Mac App Store üzeriden Apple Arcade servisini deneyimleme şansını elde edebilirsiniz. Oyun deneyimini geliştirmek için Playstation 4 yahut Xbox Wireless oyun kumadanları ile eşleştirerek daha üst düzey bir deneyim elde edebilirsiniz.

macOS Catalina ile gelen yenilikler neler peki?

macOS Catalina ayrıca iTunes, Podcast’ler ve TV uygulamalarının yerini alan yeni bir Müzik uygulaması, Fotoğraflar arabiriminde güncellemeler, yepyeni bir Reminders uygulaması, Safari’de genişletilmiş masaüstü, macOS’ta Ekran Zamanı ve yeni “My Find” uygulamasını da içeriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler