Cuma, Nisan 19, 2024

Apple Çıldırmış: AirPods Kablosuz Kulaklıkların Fiyatı Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple kablosuz kulaklıkları konusunda belki de zilyon tane haber gördünüz, okudunuz. Kimisi çıkacak, kimisi çıkmayacak dedi. Ancak dün Apple’ın lansmanında yeni AirPods kablosuz kulaklıkların da tanıtımı yapıldı. Tasarım açısından EarPods’a çok benzettiğimiz kulaklıkların fiyatları da cep yakıyor.

Apple AirPods Özellikleri

iPhone 7 etkinliğinde gördüğümüz kablosuz kulaklıklar tek bir dokunuş ile açıldığı gibi, iPhone cihaza otomatik olarak her zaman bağlı kalabiliyor. AirPods ayrıca kulağınıza takılı olduğunu anlayan bir sisteme sahip. Kulağınızdan çıkarttığınız anda müziği otomatik olarak kesiyor. İsterseniz iki defa dokunarak Apple’ın asistanı olan Siri’yi aktif hale getirebiliyorsunuz. AirPods‘a baktığımızda birebir fonksiyonel çalıştığını görebiliyoruz.

Siri ile konuşmaya başladığınızda AirPods üzerinden de sorularınızı yöneltebiliyorsunuz. Ses tarafında ise kulaklık Apple’ın W1 çipini kullanıyor. Bu sayede gerçekten müthiş bir ses kalitesi ve çok da sağlam bir bağlantı sağlıyor. AirPods kablosuz olduğu için bir de kullanım süresi var. Tam dolu pil ile 5 saate kadar kesintisiz kullanma imkanına sahipsiniz. Şarjınız azaldığında 15 dakikalık şarj ile 3 saate kadar kullanım sağlanabiliyor.

apple-airpods-p1
Kablosuz Kulaklık AirPods’un Fiyatı Ne Kadar Olacak ?

Geldik yine en can alıcı noktaya. Apple AirPods‘un Türkiye satış fiyatı 779 TL olacak. Apple ekibi böyle bir kulaklığı ayrı olarak satışa çıkartması Türk kullanıcıların epey bir canını sıkacak. Zira bir akıllı telefon parasını kulaklığa kim verecek biz de çok merak ediyoruz. Tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

17 YORUMLAR

  1. Yazık günah 779₺ asgari ücretin yarısından fazla. Ama bu bizim ülkemizden kaynaklanıyor. iPhone 7 32 GB 3190 TL ₺ ayrıca yüzde 28 ÖTV, yüzde 18 KDV Fiyat tabii saçma miktarlara ulaşıyor. Avrupada 650$ yani 1906 ₺ olurken benim ülkemde telefonun fiyatına bakın. 3190 € Diyecek laf bulamıyorum.

    • 780 TL airpods’a vermem. Gider Razer, Asus veya Logitech’in Gaming kulaklıklarını alırım daha iyi hatta 780 TL’ye hoparlor+klavye+mause+kulaklık alırım veya direk Gtx 960 Pc’me takar tüm oyunları oynarım.

  2. Abi bizde çok vergi var diye bu kadar pahalı diyorlar bu kulaklık normaldede pahalı zaten. Sanki altın kaplama kulaklık yaptı adamlar.

  3. Abe 780 TL’ye kulaklık mı olur ? benim telefon 300 TL ne yani bi kulaklığa bu kadar paramı verelim ? Gidip spotcu dan 10 TL’ye baska bir kulaklık alırım daha iyi.

  4. İphonecilere artık ihtiyaç kredisi yetmeyebilir ev kredisi filan çekerler 7ye geçmek için. Edit: Onu alacak kadar enayi değilim ama hadi aldım diyelim ben kimim ki ondan müzik dinleyeceğim çerçeve yaptırır bir köşeye asardım. Kendimi kaybederdim de onu kaybetmezdim.

  5. Kutudan dönüştürücü cıkıyor zaten. Al en pahalı sony lersen (en fazla 150 tl) kullan Ayrıca kanlosus kulaklık sıkıntı olur şarj konusunda.

  6. Hocam bunu aldığımızda yanında telefon filan hediye ediyorlarmı 500 tl bir general mobile alınabiliyor 😀 bu kulaklık ise 800 TL ( Ula olum sen hayırdır la ? )

  7. Hocam tabiki türkiyede milyonlarca satıcak bi ürün değil …
    Lakin ! Dünayada (1.2 kattirilyon para olduğunu söyleyen uzmanlar var elbet bu paranın bir kısmı buralardada harcanır …)

  8. Bunları sadece arap ülkelerinde satsınlar bence buralarda alan olursa … olmaazki abi zaten para bok olsada bunu niye alalım ki iphone7 saçmalığı apple nin geleceği bence pekte aydınlık değil..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler