Cuma, Nisan 19, 2024

Apple’ın Yapmadığını Samsung Yaptı: Şarj İstasyonu Samsung Wireless Charger Trio

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın bir dönem “AirPower” ismi ile duyurduğu ama bir türlü seri üretimine ve gerçek lansmanına başlamadığı şarj istasyonu şirketin gereksinimlerini ve beklentilerini karşılayamayacak bir düzeyde olduğu için rafa kaldırıldı. Ama Apple’ın yapamadığını elin oğlu yapar diyoruz çünkü Samsung, kendi ekosistemini tanıttıktan kısa bir süre sonra kendi kablosuz şarj istasyonu olan Samsung Wireless Charger Trio cihazını tanıttı.

Samsung Wireless Charger Duo aynı anda iki telefonu şarj etmenizi sağlar. Bugün Samsung, üç uyumlu cihazı aynı anda şarj etmenizi sağlayacak yepyeni bir kablosuz şarj olan Wireless Charger Trio’yu duyurdu.

Uyumlu Cihazları çok hızlı bir sürede şarj ediyor

Samsung‘un Unpacked etkinliğinin sonrasında, Galaxy Z Fold 2 5G, Galaxy Note 20 ailesi, Galaxy Buds Live ve Galaxy Watch sonrasında şirket bu cihazları şarj edebileceğiniz bir istasyon tanıttı. Wireless Charger Trio, uyumlu cihazları tek seferde şarj etmek için tasarlanmış yepyeni bir kablosuz şarj çözümüdür, günlük rahatlık ve kolaylık sunar.

Şaşırtan fiyat etiketi 😳

Günlük yaşantıda evimize yorgun argın geldiğimizde kablo karmaşası ile uğraşma derdimizi toprağa gömecek olan bu cihaz gelecek aylarda satışa sunmaya hazırlanıyor ve cihazın satış fiyatı 99 Euro olacak! Cihazın Türkiye’ye gelip gelmeme durumu ise henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler