Cumartesi, Nisan 20, 2024

ASUS GeForce RTX 3090 Ti Kutu Görselleri Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti modelini henüz resmi olarak görmedik ama artık zaman yaklaşıyor. Bugün yeni ekran kartı için çok önemli bir sızıntı da gerçekleşti. ASUS GeForce RTX 3090 Ti modeline ait olduğu söylenen kutu görselleri ortaya çıktı.

Dev ekran kartına ilişkin ilk bilgileri gösteren kutu görselleri, merakla beklediğimiz modelin yaklaştığını da hissettirmiş oldu. Yeni model için kutuda ne gördük? Hadi değerli PC Hocası takipçileri, kutu görsellerini değerlendiriyoruz.

ASUS GeForce RTX 3090 Ti Yine Dev Bir Ekran Kartı Olacak

Yeni ekran kartı kutu görsellerine göre 3 fanlı yapıda olacak. Çok renkli bir tasarımla gelmeyecek.

Üst bölümde bir çizgi şeklinde bir TuF Gaming logosunun üzerinde RGB aydınlatma olacağını göreceğiz. Tabii ki kutu görselleri doğruysa. Sonuçta bu bir sızıntı diyelim ve orada da bir açık kapı bırakalım. 😉 Ayrıca şunu da belirteyim ki temel modelde de benzer bir yapı var.

Kaçırmayın: Ücretsiz Oyun Second Extinction

Kutunun üzerinde teknik açıdan gördüğümüz bilgi ise bellek kapasitesi hakkında. Böyle köşeden GDDR6X bellek yazısını görüyoruz. Temel modelde de zaten böyle bir bellek görmüştük. Beklenti yine 24 GB GDDR6x bellek kullanılması yönünde.

ASUS GeForce RTX 3090 Ti

Onun dışında kartın tasarımında dediğimiz gibi çok önemli bir değişiklik olduğu gözükmüyor. Seri hakkında detay bilgi geldiği zaman yine paylaşırız ama şunu da eklemek isterim ki CES 2022 fuarında zaten bu modellerin ortaya çıkacağını düşünüyorum.

ASUS GeForce RTX 3090 Ti

NVIDIA tanıtım yaptığı gibi özelleştirilmiş olan bu ve bunun gibi seriler de peşi sıra duyurulacaktır. İşte o zaman detaylı değerlendirme yapacağım ve sizlerle paylaşacağım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler