Çarşamba, Nisan 24, 2024

ASUS Wireless-N300 DSL-N16P Modem Router İncelemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

  PC Hocası‘ndan herkese selamlar. Birbirinden farklı ürünleri incelediğimiz hocanın masasında yeniden beraberiz. Bugün ASUS Wireless-N300 DSL-N16P isimli modem router’ı inceliyoruz.

Bilgisayar donanımları konusunda kendini kanıtlamış olan ASUS, geliştirdiği bu modemde sade ve şık bir tasarıma yer vermiş. Gelin şu modeme biraz daha yakından bakalım.

Sade ve Şık Tasarım

ASUS Wireless-N300 DSL-N16P Modem, mavinin tonlarını taşıyan bir kutu ile birlikte bizlere sunuluyor. Kutunun içerisinden modemin kendisi, güç adaptörü, LAN kablosu, telefon kablosu ve hızlı başlangıç kılavuzu çıkıyor. Kutu içeriğinin modemi alacaklar için yeterli düzeyde olduğunu söyleyebiliriz.

asus modem 001

Siyah ve şık tasarımla gelen modem, üzerindeki çizgili deseniyle oldukça dikkat çekiyor. Modemin arka tarafına baktığımızda 2 adet WAN/LAN portu, bir adet DSL portu, bir adet DC soketi, USB 2.0 girişi, güç tuşu ve WPS tuşu bulunuyor.

asus modem 010

Üzerinde bulunan çift anteni sayesinde daha büyük bir etki alanını bizlere sunuyor. 300 Mbps’e kadar DSL desteği sunan modem, Ethernet ve 3G/4G LTE internet bağlantılarını destekliyor.

Uygulama İle Her Yerden Erişim

iOS ve Android marketlerinde yer alan ASUS Router isimli uygulama ile birlikte modeminizin ayarlarını bilgisayara gerek duymadan ayarlayabiliyor, bağlantı sorunlarınızı tespit edebiliyor, kurulumunu gerçekleştirebiliyor, güncellemeleri yapabiliyorsunuz. Uygulamayı yüklemek isterseniz incelemenin sonuna koyduğumuz indirme kısmından mobil cihazınıza uyumlu uygulamayı indirebilirsiniz dostlar.

asus modem 007

Bu uygulamanın haricinde modemin bize sunmuş olduğu bir diğer özellik ise AiCloud desteği dostlar. İnternet bağlantınız olsa da olmasa da verilerinize her yerden ulaşabiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olan uygulama bizlere sınırsız boyutta bir kişisel bulut ortamı sunuyor. Buradaki fotoğraflarımızı ve videolarımızı Facebook gibi sosyal medya platformlarında paylaşabiliyoruz.

Misafirlere Özel Wi-Fi Oluşturun

Modemin bizlere sunduğu özelliklerin arasında ‘ASUS Misafir Ağı’ da yer alıyor. ASUS Misafir Ağı’nı kullanan kişiler ana cihazlara veya diğer bağlı cihazlara erişim sağlayamıyor.

asus modem 008

Aile içi etkileşim önemli. Sürekli internete bağlı kalmamak gerekiyor. Günün belli kısımlarında aile bireyleri birbiriyle etkileşim içerisinde olabilsin diye ASUS bu modem için bir özellik daha eklemiş. ‘Wi-Fi Duraklatma’ özelliği ile belirlediğiniz saatlerde modemin Wi-Fi özelliğini kapatabiliyorsunuz.

Hocanın Yorumu

Evet dostlar incelemiş olduğumuz ASUS’un geliştirdiği Wireless-N300 DSL-N16P Modem Router cihazı için günlük kullanımda gerekli olan özellikleri bizlere olabildiğince sunduğunu belirtebiliriz. Cihaz sunmuş olduğu performansın karşısında fiyatıyla da bizleri cezbediyor.

editör onaylı tavsiyeli fiyat performans ödül

Dolayısıyla modem bizden fiyat performans ödülünü almaya hak kazanmış durumda. ASUS Wireless-N300 DSL-N16P Modem Router incelememizin burada sonuna gelmiş bulunurken aşağıdaki linkten mobil cihazınıza ASUS Router uygulamasını kurabilirsiniz. Ürün ile ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın hoşça kalın!

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler