Perşembe, Nisan 18, 2024

Baldo: The Guardian Owls için Yeni Oynanış Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

IGN, Baldo: The Guardian Owls için yeni bir oynanış videosu yayınladı.

Naps Team tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Baldo: The Guardian Owls‘un 13 dakikalık oynanış videosunu yayınladı.

baldo logo

İtalyan geliştirici Naps Team bir Baldo: The Guardian Owls 13 dakikalık oynanış videosunu paylaştı, bu oyununun bir yıldır neredeyse hiçbir bilgisi paylaşılmıyordu. Geliştiriciler o zamandan beri ara sıra güven veren tweet’i bıraktılar ve 29 Nisan’da basitçe ‘ Baldo olacak ‘ dedi.

Açıkça bir PC oyunu olarak düşündüğümüzde oyun grafik anlamıyla, güzel görünüyor. Video açıklamasında oyunun ‘yakında geleceği’ ve Nintendo Switch’in ilk adlandırılmış konsol olduğu belirtiliyor. Nintendo’nun sistemine özel zamanlanmış bir konsol olabilir veya olmayabilir.

Oyun kısacası geniş ve etkileşimli açık bir dünyada garip ve komik karakterler, çeşitli bulmacalar, ilginç oynanış mekanikleri ve karmaşık zindanlar sunacak bir aksiyon macera rol yapma oyunu olacak.

Baldo: The Guardian Owls ilk olarak Nintendo Switch için çıkış yapacak. Sonra ise  PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için gelecek.

Oynanış video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler