Cumartesi, Nisan 20, 2024

BenQ Yeni EL2870U Model Monitörünü Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

BenQ yeni geliştirilmiş olan VA paneli ile birlikte EL2870U model monitörünü tanıttı. Monitör 1 ms tepkime süresinin yanı sıra, AMD FreeSync desteği ile birlikte oyuncuların yeni çözüm ortağı olmaya aday. Açıkçası monitör dünyasının da hızla ilerlediği şu günlerde, taze kanların da piyasaya kazandırılması iyi bir alternatif oluyor hepimiz için.

BenQ EL2870U Monitörü Neler Sunuyor?

Benzersiz bir izleme deneyimi sunmak için gelişmiş VA paneliyle rakipsiz parlaklık, çözünürlük ile net bir ses sağlayan yeni BenQ EL2870U, en yeni teknolojileriyle oyun ve video izleme için büyüleyici deneyimler sağlıyor.

Konuyla ilgili BenQ Orta Doğu ve Türkiye Yönetici Direktörü Manish Bakshi “Bu ürün dijital eğlence meraklılarına en fazla aracı ve heyecanı sunmak için özel olarak tasarlandı. Sıkı bir oyuncu, sinema aşığı ya da ses-görüntü meraklısı olun, bu monitör, gözlerinizi korurken, HDR ile desteklenen bir görsel canlılıkla rakipsiz bir görüş deneyimi sunacak.”dedi.

BenQ EL2870U Monitör 002

Görsel Sunumun Detayı

BenQ EL2870U, içeriğin formatına uygun bir şekilde otomatik olarak düzenlenen, parlaklığı, renk sıcaklığını ve kontrastı geliştirmek için tasarlanmış, gerçekçi 4K UHD teknolojisini sunuyor. HDR video mühendisliği ile BenQ EL2870U, doğal renklerin gerçek bir sunumu olan gerçek siyah tonlarını ve parlak beyazları sağlayan tam dinamik menzile sahip.

Akıllı şekilde tasarlanmış Brightness Intelligence Plus teknolojisi, ortamın ışık seviyesini ve renk sıcaklığını algılayarak, görüntü üzerinde parlaklık ve renk sıcaklığı ayarlamalarını otomatik olarak yapar ve kullanıcılara rahat bir görüş sunar.

BenQ EL2870U Monitör 004

Bu sayede ekrandaki içerik, yeterli netlik ve doygunlukta sunularak, aşırıya kaçmadan sağlanır. Bununla birlikte AMD FreeSync desteği ve 1 ms’lik tepkime (gecikme) süresiyle de özellikle konsol oyuncuları için de idealdir.

Monitörün piyasa satış fiyatı konusunda henüz net bir bilgi veremiyorum hocalar ama, Türkiye’deki bir kaç e-ticaret sitesinde 2000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunun altını çizelim.

BenQ EL2870U Monitör 005

BenQ EL2870U Monitör 006

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler