Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Bu Kez Sert Düşüşüyle Gündemde

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sanal para birimlerine güven olmaz diye boşa denilmiyor. Sürekli yükselme eğiliminde olan sanal paralar, bir anda çakılabiliyor ve ani değer kayıpları yaşayabiliyor. Anlattığımıza çok güzel bir örnek geldi. Bitcoin örneğimizin ana oyuncusu oldu.

Elon Musk ve Tesla çabalarıyla bir süredir yükselme trendi içerisine giren sanal para birimi, bugün çok sert düştü. Altın ve dolarda yaşanan düşüşle karşılaştırmayın. Sanal para öyle bir düştü ki %10 civarında değer kaybetti.

Bitcoin düşüşüne büyük paylı satışlar neden olmuş olabilir!

58 bin dolara kadar çıkan sanal para birimi, bu düşüşle beraber 51-52 bin dolar seviyelerine kadar geriledi. Şu sıralar da %6 civarlarında düşüş devam etmekte. Bu düşüşün nedeninin ne olduğu konusunda ise farklı ihtimaller ortaya atılıyor.

Toplu bir kâr odaklı satışı bu düşüşe neden olabileceği söyleniyor. Düşüş etkisinin devam edip etmeyeceğini bilen yok. Zaten sanal paralardaki durumu net olarak tahmin edebilen yok.

Bitcoin

Ayrıca düşüş sadece Bitcoin için de geçerli olmadı. Başta Ethereum olmak üzere hemen hemen tüm sanal para birimlerinde değer kaybı yaşandı. Düşüş devam ederse kripto para yangını biraz durulur mu bilinmez ama şu an için konuşulmaya devam edecek gibi duruyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler