Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yine İpini Kopardı! Uçuşa Geçti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sanal paraların şahı konumunda olan Bitcoin, dalgalı deniz gibi devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda çok kritik bir seviyeyi geçen ve 55 bin dolarları geride bırakan sanal para birimi, bu zıplayışın ardından çok sert düşmüştü.

43-44 bin dolar seviyelerine kadar gerileyen ve yatırımcılarını bir kez daha korkutan sanal para birimi, şu sıralar ise yeniden alevlendi.

Bitcoin yeni rekorlara gitmeye hazırlanıyor

İvmesini tekrar değiştiren sanal para birimi, %6 civarlarında bir kazançla beraber yükseliş trendini başlattı. 43-44 bin dolar seviyelerinden şu sıralar 57 bin dolar seviyelerine kadar çıktı.

Sadece Bitcoin sanal para birimi için de değil, diğer sanal para birimleri için de bir yükseliş söz konusu. Diğer sanal para birimlerinin içerisinde Ethereum ciddi bir atak yapmış gibi duruyor.

Bitcoin

Burada da %2’lik bir değer artışı yaşandığı görülüyor ve 1.850 dolar civarlarında bir değer var. Yeniden yükselişe geçen sanal para birimleri için bu kez yükseliş kalıcı olacak mı göreceğiz. Fakat kendi görüşüm sanal paralarda bir güven yok. Ne yükselmesi ne de düşmesi bir güven çizgisine dayanmıyor. Her an her şey olabiliyor. O kadar hareketli ve o kadar güvensiz bir piyasa.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler