Çarşamba, Nisan 24, 2024

Bütçe Dostu Amiral Gemisi: Xiaomi Mi 11i Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mi 11 Ultra isimli akıllı telefonu ile birlikte Xiaomi, bugün yeni Mi 11i isimli akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Mi 11i modeli, cazip bir fiyat etiketine sahip amiral gemisi bir akıllı telefon. Mi 11i, sırasıyla 649 EUR ve 699 EUR olarak fiyatlandırılan 8 GB RAM + 128GB depolama alanıve 8GB RAM + 256GB depolama alanı olmak üzere iki farklı depolama alanı seçeneğinde satışa sunulacak.

Xiaomi Mi 11i, en yeni Qualcomm Snapdragon 888 işlemci, Samsung tarafından üretilen 120Hz yenileme hızına sahip E4 AMOLED ekrana, Dolby Atmos teknolojisiyle harmanlanmış çift hoparlöre, 4.520mAh bataryaya ve arka tarafta konumlandırılmıl üçlü kamera kurulumu ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

  • Xiaomi Mi 11i, 108MP çözünürlüğünde HD kalitede üçlü arka kamera kümesiyle desteklenen profesyonel düzeyde fotoğrafçılık yetenekleriyle donatılmış durumda. Bu dizi 108 MP HD ana kamera, 119 ° ultra geniş açılı kamera ve 50 mm eşdeğer odak uzaklığına sahip telemakro kameradan oluşur.
  • Xiaomi Mi 11i, Audio Zoom’u etkinleştiren üçlü bir mikrofon kurulumunu benimsiyor. Kamera ile bir nesneyi yakınlaştırırken uzaktaki sahnelerin net sesini yakalayabiliyor.
  • Yalnızca 7,8 mm genişliğindeki Mi 11i, elde süper hafif ve rahat his veren pil ömründen ödün vermeden şık bir tasarım sunuyor.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler