Cuma, Nisan 26, 2024

Call of Duty Warzone için Düzeltme Güncellemesi Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty Warzone için büyük 28 Nisan güncellemesinden sonra bazı hataların ortaya çıktığını aktarmıştık. Bu hatalar oyuna bağlanma kısmında sorunlara neden oluyordu. Hataları düzeltecek güncelleme başka bir sorun çıkardı.

Bu seferde oyunda yer alan bir helikopter hatası baş gösterdi. Helikopter hatası sonucu, oyuna başladığınız zaman, üzerinde bir helikopter görüyor ve ölüyordunuz. Oyuncular bundan çok şikayet ettiler. Şikayetler sonrasında helikopter tamamen oyundan kalktı.

Call of Duty Warzone ardı ardına güncelleme alıyor

Bu hatanın sonrasında yayınlanan ilk güncelleme helikopterin tamamen oyundan çıkarılmasını sağladı. Ama bazı hatalar devam etti.

Birkaç günlük kısa sürede yeniden güncelleme geldi. Biz bağlantı sorunlarından söz ederken, yapıma yeniden helikopter eklendi. Neyse ki bu sefer helikopterde bir sorun yok. En azından oyuncuların ilk denemelerde bir hata almadığı söylenebilir.

Call of Duty Warzone

Bağlantı sorunları ise son Call of Duty Warzone güncellemesi ile büyük çoğunlukla ortadan kalkıyor. Sürekli güncelleme gelmesi, ise oyuncuları bıktırdı.

Ama kısa vadede güncellemelerin bitmeyecek gibi. Harita için ve özellikle bağlantı sorunları için güncellemelerin gelmeye devam etmesi beklentisindeyiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler